Με σωματοφύλακες ο Max Verstappen στο GP του Μεξικό

Με σωματοφύλακες ο Max Verstappen στο GP του Μεξικό

Τα όσα συνέβησαν στο Τέξας αποτέλεσαν καμπανάκι για τους ανθρώπους της Red Bull, οι οποίοι αποφάσισαν να προσλάβουν σωματοφύλακες για την ασφάλεια του Verstappen.

Sergio Perez Max Verstappen

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Στον επερχόμενο αγώνα του Μεξικό, ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Max Verstappen θα συνοδεύεται από δύο σωματοφύλακες!

Στον πρόσφατο αγώνα του Τέξας, ο Ολλανδός πρωταθλητής αποδοκιμάστηκε έντονα τη στιγμή που ανέβηκε στο βάθρο για να παραλάβει το βραβείο του. Οι περισσότεροι από αυτούς που αποδοκίμασαν τον Ολλανδό είναι υποστηρικτές του Sergio Perez και θεωρούν πως ο Max Verstappen έχει βάλει το χεράκι του στα κακά αποτελέσματα του Μεξικανού την εφετινή σεζόν.

Με δεδομένο λοιπόν ότι η επόμενη στροφή του πρωταθλήματος είναι το Μεξικό (ο Perez λατρεύεται σαν εθνικός ήρωας) η αυστριακή ομάδα φαίνεται πως φιλάει τα ρούχα της για να έχει τα μισά. Και αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας προς τον Ολλανδό.

Ο Max Verstappen δεν πτοείται ούτε από τις αποδοκιμασίες, ούτε από την εχθρική ατμόσφαιρα που αναμένεται να συναντήσει στο Μεξικό.

Max Verstappen

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αποσύρει η Audi τη συμμετοχή της από την Formula 1;

Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε και ο Helmut Marko, με δεδομένο πως άπαντες εντός της ομάδας περιμένουν ακόμα πιο εχθρική αντιμετώπιση προς τον Verstappen. O Ολλανδός πιλότος πάντως δεν φαίνεται να συμμερίζεται τις ανησυχίες της υπόλοιπης ομάδας.

Όπως αποκάλυψε ο Helmut Marko, «Ο Max δεν επιθυμεί να έχει σωματοφύλακες. Είναι πολύ χαλαρός με το όλο θέμα. Ωστόσο εμείς θέλουμε να είναι ασφαλής. Έχουμε ευθύνη απέναντί του» συμπλήρωσε ο Αυστριακός.

Μετά τον αγώνα του Τέξας, ο Verstappen ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους απάντησε πως οι αποδοκιμασίες δεν έχουν καμία απολύτως επίπτωση στην ψυχολογία του. «Στην τελική εγώ πηγαίνω σπίτι με το τρόπαιο. Οπότε όλα καλά από την μεριά μου» παραδέχτηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο οδηγός της Red Bull, λίγο μετά την 50η του νίκη.

Από την άλλη, ο Sergio Perez είναι κάθετα αντίθετως με τέτοιες πρακτικές, προτρέποντας τους συμπατριώτες του να δείξουν τον δέοντα σεβασμό.

Sergio Perez


 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube