Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ΣΙΣΑ Grand Prix στη Βάρκιζα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ΣΙΣΑ Grand Prix στη Βάρκιζα

Στα ΣΙΣΑ Grand Prix δεν υπάρχουν νικητές κι ηττημένοι, μόνο φίλοι που μοιράζονται το ίδιο μεράκι.

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το καθιερωμένο πλέον ΣΙΣΑ Grand Prix, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. 

Το ΣΙΣΑ Grand Prix διεξάγεται κάθε χρόνο στον φιλόξενο χώρο της παραλίας της Βάρκιζας. Η εκδήλωση έγινε χτες Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 και συγκέντρωσε περισσότερα από 100 αυτοκίνητα.

Στα ΣΙΣΑ Grand Prix δεν υπάρχουν νικητές κι ηττημένοι, μόνο φίλοι που μοιράζονται το ίδιο μεράκι

Τα πλείστα εξ αυτών ήταν κλασικά μοντέλα, συντηρημένα με μεράκι κι έχοντας μια ιδιαίτερη ιστορία να αφηγηθούν για το πλήρωμα που τα διατηρεί αξιόμαχα.

ΣΙΣΑ Grand Prix

Δεν έλειψαν και πιο ιδιαίτερες συμμετοχές, όπως το πληθωρικό Nissan GT-R, γενιάς R33, η μαύρη φασαριόζα Chevrolet Corvette πέμπτης γενιάς κι η Jaguar XJS με τις ολλανδικές πινακίδες.

Κυρίως όμως απολαύσαμε πληθώρα BMW E30, σε διάφορα αμαξώματα και κυβισμούς, αλλά και πολλά κλασικά Mini, Peugeot 106, μα και τα θρυλικά Σκαθάρια της Volkswagen.

ΣΙΣΑ Grand Prix

Αλλά και VW Golf GTi, κυρίως δεύτερης γενιάς, βολίδες τσέπης του παρελθόντος όπως το Suzuki Swift GTi, η Lancia Y και το Autobianchi A112 Abarth.

Θρυλικά μοντέλα με ξεχωριστή ιστορία στους αγώνες κόσμησαν την εκδήλωση, παρότι διανύουν την τέταρτη δεκαετία ζωής. Παραμένουν πάντα επίκαιρα χάρη στο μεράκι των ιδιοκτητών τους.

ΣΙΣΑ Grand Prix

Ξεχωρίζουμε το Peugeot 205 Rallye, την Toyota AE86 Hachi-Rocky και τη Lancia Deltona Integrale. Μάλιστα, η πανέμορφη κίτρινη -Giallo Ferrari την ονόμαζε η Lancia- του Αθανάσιου Νότη κατετάγη δεύτερη στην κατηγορία της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Lancia Delta Futurista: H Deltona του 21ου αιώνα [video]

ΣΙΣΑ Grand Prix

Πισωκίνητες δόξες μοίρασαν απλόχερα θέαμα, ειδικά από τη στιγμή που τα περισσότερα περάσματα έγιναν από ψιλόβροχο με τον αγωνιστικό τάπητα να γλιστράει πολύ. Πέρα από τη λαίλαπα των E30, Opel Manta και Ford Escort Mkii, αλλά και Alfa Romeo GT Veloce και BMW 2002ti λίκνισαν με χάρη τα οπίσθιά τους.

ΣΙΣΑ Grand Prix

Ο καθένας απόλαυσε τις στιγμές χωρίς να υπολογίζει αν το όχημά του είχε τα φόντα για να διεκδικήσει θέση στο βάθρο. Ήταν όλοι νικητές, με τα χαμόγελα και τα πειράγματα να κοσμούν την εκδήλωση.

ΣΙΣΑ Grand Prix

Πάντα παρών κι ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, πίσω από το τιμόνι μιας BMW E30, με στιλ και χαμόγελο.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου. 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube