Viral: Παιδάκι τρέχει μέσα στην εθνική, προκαλώντας χαμό [video]

Viral: Παιδάκι τρέχει μέσα στην εθνική, προκαλώντας χαμό [video]

Αυτό το viral video με πάνω από δύο εκατ. προβολές δείχνει ένα αγοράκι να τρέχει μέσα σε έναν πολυσύχναστο, κλειστό αυτοκινητόδρομο με… διάβαση πεζών!

Το αγοράκι από την πόλη Suzhou στην επαρχία Anhui της Ανατολικής Κίνας φαινόταν να παίζει κοντά στον αυτοκινητόδρομο υπό την επίβλεψη ενός ενήλικα, όταν αποφάσισε να περάσει τις μπαριέρες και να τρέξει για να τον διασχίσει πάνω στη διάβαση πεζών!

Το παράδοξο είναι ότι υπάρχουν δύο διαβάσεις πεζών στο σημείο εκείνο, οι οποίες βέβαια δεν έχουν ούτε είσοδο ούτε πέρασμα από τη διαχωριστική νησίδα, οπότε είναι να απορεί κάποιος γιατί υπάρχουν εκεί. Επιπλέον, στο άλλο ρεύμα οι διαβάσεις δεν συνεχίζονται.

Το μικρό αγόρι συνειδητοποιεί αυτό το τελευταίο αφού έχει διασχίσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας του Beijing-Taipei Expressway -ένας ημιτελής αυτοκινητόδρομος που τελειώνει στο Fuzhou στην ανατολική επαρχία Fujian, όπως αναφέρει ο ιστότοπος ananova.news. Το αποτέλεσμα είναι να σταματήσει στη μέση του δρόμου, σε πλήρη σύγχυση, καθώς βλέπει τα αυτοκίνητα να έρχονται κατά πάνω του.

Οι περισσότεροι οδηγοί φρενάρουν στη θέα του μικρού αγοριού, και παρόλη την αναπάντεχη κατάσταση και την υψηλή ταχύτητα, τελικά μόνο ένα αυτοκίνητο πέφτει πίσω από ένα βαν. 

Ο ενήλικος που επέβλεπε το αγοράκι, που φαίνεται να αγνοεί τη σύγκρουση και να μην έχει ιδρώσει το αυτί του για το χαμό που προκάλεσε και τον κίνδυνο στον οποίο άφησε να εκτεθεί ο μικρός, τον φωνάζει να έρθει πίσω και απομακρύνεται, αφήνοντας τους οδηγούς σύξυλους.

Δεν είναι σαφές ποιος είναι ο σκοπός των διαβάσεων σε ένα κλειστό δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, ωστόσο, μπορεί απ’ ότι φαίνεται, να ορίζουν την αρχή και το τέλος μιας γέφυρας. Σύμφωνα με την πηγή, επειδή οι γέφυρες δεν μπορούν να «παγιδεύσουν» θερμότητα, συχνά παγώνουν πιο γρήγορα από το υπόλοιπο δρόμο. Θα μπορούσε λοιπόν αυτές οι σημάνσεις -δυστυχώς παρόμοιες με τις διαβάσεις πεζών- να τοποθετήθηκαν για να προειδοποιήσουν τους οδηγούς ότι το τμήμα αυτό μπορεί να παγώσει, ακόμη και αν ο υπόλοιπος αυτοκινητόδρομος είναι ασφαλής –σ.σ. το ερώτημα που τίθεται βέβαια με αυτήν την εξήγηση είναι γιατί δεν υπάρχουν και στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας.

Η Αστυνομία δεν διευκρίνισε αν ζητήθηκε από την οικογένεια του παιδιού να αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που συγκρούστηκαν.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube