Τρελό ράλι για τη μετοχή της Tesla

Τρελό ράλι για τη μετοχή της Tesla

Πλησιάζει τα $ 800 - Μόνον τις τελευταίες τρεις μέρες έχει σημειώσει άνοδο 25%.

Τρελό ράλι για τη μετοχή της Tesla η οποία κατέγραψε σήμερα νέο ιστορικό υψηλό στα $ 786,14 καθώς μετά τα εντυπωσιακά κέρδη τριμήνου που παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα ο τεχνολογικός κολοσσός του Elon Musk, η Argus Research αναβάθμισε σήμερα την εκτίμησή της για την τιμή στόχο της μετοχής της στα 808 δολάρια.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο τον τελευταίο μήνα, η μετοχής της Tesla έχει προσθέσει πάνω από $ 280 στην αξία της, από τα $ 451  που διαμορφωνόταν στις 6 Ιανουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο τις τελευταίες τρεις ημέρες, η μετοχή της Tesla έχει καταγράψει άνοδο 25%.

Την περασμένη Τετάρτη η εταιρεία ανακοίνωσε για το τέταρτο τρίμηνο προσαρμοσμένα κέρδη $ 2,14 ανά μετοχή, τη στιγμή που αναλυτές σε έρευνα FactSet ανέμεναν να κυμανθούν στα $ 1,77.

Παράλληλα, η εταιρεία ανέφερε ότι πούλησε 367.500 οχήματα το 2019, δηλαδή 50% περισσότερα από ό,τι το περασμένο έτος, ενημερώνοντας παράλληλα ότι η γραμμή παραγωγής του Model Y, ξεκίνησε νωρίτερα του προγραμματισμένου εντός του μήνα.

Σε αυτό το πλαίσιο ήρθε και η αναβάθμιση της τιμής στόχου για τη μετοχή του γίγαντα της Silicon Valley από την Argus Research, στα $ 808 διατηρώντας και το σήμα buy.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι η απόδοση της μετοχής της Tesla σημειώνεται παρά την ενημέρωση από την εταιρεία ότι ενδεχομένως να υπάρξουν μικρές καθυστερήσεις στην γραμμή παραγωγής της στην Σανγκάη λόγω των επιπτώσεων της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού, που ταρακουνά γενικότερα της παγκόσμιες αγορές τις τελευταίες ημέρες

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube