Τρελή καταδίωξη με αυτοκινούμενο στο Los Angeles [video]

Τρελή καταδίωξη με αυτοκινούμενο στο Los Angeles [video]

Aπό την καταδίωξη τραυματίστηκαν τρία άτομα και… δύο σκυλιά!

Μια από τις πιο περίεργες αστυνομικές καταδιώξεις συνέβη πριν λίγες μέρες στην περιοχή του Los Angeles. Μια γυναίκα που είχε κλέψει ένα RV (αυτοκινούμενο τροχόσπιτο), και είχε βάλει μέσα τα δύο της σκυλιά, έγινε αντιληπτή από βοηθό του σερίφη που αφού τσέκαρε ότι το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο της έκανε σήμα να σταματήσει.

Αυτή αρνήθηκε και κάπως έτσι ξεκίνησε μια τρελή καταδίωξη. Στη διάρκειά της η γυναίκα χτύπησε  σε ένα δέντρο ανοίγοντας  μια τεράστια τρύπα στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου, αλλά αυτό δεν την πτόησε και συνέχισε να κινείται. Σε ένα άλλο σημείο της καταδίωξης ένα από τα σκυλιά της πήδηξε  έξω από το σπασμένο παρμπρίζ ενώ το αυτοκινούμενο ήταν σε κίνηση, αλλά ακόμα και τότε δεν σταμάτησε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πόσο ασφαλή είναι τα αυτοκινούμενα; [video]

Η καταδίωξη έληξε μόνον όταν η γυναίκα έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Προηγουμένως είχε συγκρουστεί και με άλλα επτά αυτοκίνητα. Η οδηγός προσπάθησε να τρέξει, αλλά ένας αστυνομικός την συνέλαβε. Στο βίντεο φαίνεται το δεύτερο σκυλί να κάθεται δίπλα της ενώ οι αστυνομικοί της έχουν περάσει χειροπέδες.

Στην αναφορά της η αστυνομία σημειώνει πως το αυτοκινούμενο αν και «τραυματισμένο» έτρεχε με ταχύτητα κοντά στα 100km/h. Αμέσως μετά τη σύλληψη της, τόσο η οδηγός όσο και οι οδηγοί δύο ακόμη αυτοκινήτων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο διότι ήταν τραυματισμένοι ελαφρά. Τραυματισμένα όμως ήταν και τα δύο σκυλιά τα οποία μεταφέρθηκαν στην τοπική υπηρεσία προστασίας ζώων, η οποία μετά τις πρώτες βοήθειες ανέλαβε και την επιμέλειά τους.

Το κατηγορητήριο που βαρύνει την οδηγό είναι βαρύ με την αστυνομία να μιλά για πολλαπλά κακουργήματα, ενώ ερευνάται επίσης αν οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών. Το δικαστήριο πάντως της επέβαλε χρηματική εγγύηση ύψους $100.000.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube