Τράκαρε η μοναδική Pagani Huayra Pearl

Τράκαρε η μοναδική Pagani Huayra Pearl

Έζησε μόλις δύο μήνες πριν την τρακάρουν από πίσω στο Παρίσι, κάνοντας μεγάλη ζημιά στο αμάξωμα από μπλε ανθρακόνημα…

Δύο μήνες. Τόσο κατάφερε να ζήσει η Pagani Huayra Pearl. Και παρότι κάθε Pagani μπορεί να θεωρηθεί μοναδική, η συγκεκριμένη πραγματικά ξεχώριζε, πράγμα που κάνει τη σύγκρουση ακόμη πιο λυπηρή…

Το χτύπημα έκανε μεγάλη ζημιά στο hypercar, που έχασε τον αριστερό πίσω τροχό του. Όμως ενώ έχουν επηρεαστεί πλευρικά τμήματα του αμαξώματος, η περισσότερη ζημιά φαίνεται να εντοπίζεται στο πίσω μέρος.

Δείτε πώς έχει καταστραφεί το μπλε carbon που διαφοροποιεί τη συγκεκριμένη Huayra, ενώ η στραπατσαρισμένη εξάτμιση, μαζί με τα σωληνάκια και τα καλώδια που κρέμονται, συμπληρώνουν τη φρικιαστική εικόνα.

Το ατύχημα έγινε στην Cours Albert 1er, κοντά στην πρεσβεία του Κονγκό (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό…). Η χτυπημένη Huayra σταμάτησε λίγα μέτρα από την πύλη της πρεσβείας (βλ. φωτογραφία). Φαίνεται πως το αυτοκίνητο χτυπήθηκε από πίσω, αλλά υπό γωνία, καθώς η σύγκρουση έγινε στη συμβολή δύο δρόμων.

Τον περασμένο Μάη, όταν παρουσιάστηκε η Huayra Pearl, η Pagani μιλούσε για ένα μοναδικό αυτοκίνητο φτιαγμένο για τον ντίλερ πολυτελείας Refine Marques. Κρίνοντας όμως από την πινακίδα στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου, θα πρέπει να έχει στο μεταξύ πουληθεί σε κάποιον Άραβα πελάτη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε τη νέα Pagani Huayra (με video)

Η φήμες μιλούν για μεθυσμένο οδηγό που χτύπησε τη Huayra Pearl, αλλά αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Τα σχόλια στο διαδίκτυο όμως δίνουν και παίρνουν, με κάποιον να ζητά σαμαρείτικο έρανο prayforHuayra και άλλον να προτρέπει καλοθελητές να… κλέψουν τα τούρμπο από τον 6λιτρο V12 της Mercedes-AMG.

Η ίδια η Pagani δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση, όμως περιμένουμε το αυτοκίνητο να ανακατασκευαστεί – πράγμα πιο εύκολο τώρα που η εταιρεία έχει μεταστεγαστεί σε νέες, μεγαλύτερες και καλύτερα εξοπλισμένες εγκαταστάσεις.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube