Ας του αγοράσει κάποιος ένα στέισον

Ας του αγοράσει κάποιος ένα στέισον

Όχι κάποιος. Ο πρόεδρος! Με το πρόγραμμα του Donald Trump τα στέισον και οι πολίτες που τα χρειάζονται διακαώς θα γνωρίσουν καλύτερες μέρες.

Κανένας Αμερικανός πλέον δεν θα ανησυχεί για τις θέσεις του προέδρου σχετικά με τους εξοπλισμούς, την κλιματική αλλαγή και τους φόρους. Και τα στέισον, θα συμπληρώναμε.

Διότι αφού γνωρίζουμε ότι επί Donald Trump κάθε Αμερικανός θα μπορεί να πραγματοποιήσει το όνειρό του, δεν θα βλέπουμε σκηνές όπως αυτές της φωτογραφίας. Κοιτάξτε σε τι σημείο έφερε αυτός ο ανεκδιήγητος Obama τον δυστυχή τύπο της φωτογραφίας από τη North Carolina. Η χώρα του δεν τον διευκόλυνε, δεν τον επιδότησε για να αγοράσει το στέισον που του άξιζε και αναγκάστηκε να το φτιάξει μόνος του. Επιτέλους αυτό θα σταματήσει από τις 11 Ιανουαρίου.

Η ξηρασία της αγοράς από στέισον παραμένει το μεγάλο πρόβλημα των ΗΠΑ, με την κατηγορία να καταλαμβάνει μόλις το 1,1% σύμφωνα με την Automotive News. Μην έχοντας πουθενά να στραφεί, αυτή η φτωχή, ανήμπορη ψυχή από τη North Carolina πήρε με πόνο το μπεζ Toyota Camry, το «έσφαξε» και το έκανε στέισον με υφασμάτινη οροφή και ξύλινη πόρτα.

Κι όλα αυτά, διότι ο καημένος ζητούσε λίγα έξτρα κυβικά πόδια χώρου παραπάνω από το πορτμπαγκάζ του Camry. Μόνο γι’ αυτό! Τι διάολο; Δεν μπορούν αυτοί οι Αμερικανοί να έρθουν ως έθνος, να προχωρήσουν μέχρι την άκρη του τούνελ και να χορηγήσουν στους πολίτες ένα μικρό κομμάτι έξτρα χώρου στο πορτμπαγκάζ για να μπορέσουν να βολέψουν όλα αυτές τις καταναλωτικές κινεζιές που αγοράζουν.

Εξάλλου, η Αμερική είναι η χώρα της υπερβολής. Έχουν ένα σκασμό καταστημάτων λιανικής πώλησης -Costco, Sams Club κ.λπ.- που τους επιτρέπουν να αγοράζουν πράγματα σε κούτες που κάποιες φορές είναι πιο μεγάλες και απ’ ό,τι τα σπίτια σε κάποιες χώρες. Γίνεται τα αυτοκίνητά τους να μην έχουν χώρο για να βάλουν όλα αυτά τα Go-Gurt και Cap’n Crunch.



Εν τω μεταξύ, στο απέναντι νησί, οι Αγγλάρες το κάνουν σωστά. Δείτε για παράδειγμα το χώρο που έχει το πορτμπαγκάζ του στέισον Toyota Avensis που δημοσιεύουμε (επάνω). Ναι, μπορεί στην Αμερική να αγοράσεις για την περίπτωση ημιφορτηγά ή SUV, αλλά είναι δύσχρηστα, αναποτελεσματικά και δυσκίνητα. Χρειάζεται εκεί στην Αμερική να ξαναφέρουν πίσω τα στέισον για να μην αναγκάζονται οι πολίτες της να ακρωτηριάζουν δύσμοιρα, μπεζ σεντάν.

Ευτυχώς που ήρθε ο Trump. Οι πολίτες σώθηκαν! Τα μπεζ σεντάν, μαζί και τα στέισον, θα γνωρίσουν καλύτερες μέρες!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube