Το Top Gear θα επιστρέψει εκτός BBC;

Το Top Gear θα επιστρέψει εκτός BBC;

Όσο δεν δίνεται μια λύση, διαρκώς προκύπτουν ολοένα και νέες, συχνά αντικρουόμενες πληροφορίες για την εκπομπή.

Στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την απόλυσή του από το BBC, σε μια δημοπρασία τα έσοδα της οποίας θα πήγαιναν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, ο πάντα λαλίστατος Clarkson δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί αλλά και να πυροδοτήσει νέες φήμες για την εκπομπή.

Ο 55χρονος, που ήταν ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, μιλώντας στο κοινό είπε: «Σας ευχαριστώ που ήρθατε να δείτε έναν άνεργο. Μήπως πρέπει ν’ ασχοληθώ σοβαρά με αυτό; Κάπως πρέπει να βγάλω κι εγώ τα προς το ζειν».

Όταν βγήκε στο σφυρί ένα μπλουζάκι του Stig που ο Clarskon περιέγραψε ως «υπογεγραμμένο από έναν πρώην παρουσιαστή», η επόμενη φράση του ήταν αυτή που έβγαλε την είδηση.

«Μπορεί κάποιοι από εσάς να θυμάστε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που το έλεγαν Top Gear. Ήταν στο BBC. Αλλά μπορεί και να επιστρέψουμε κάπου αλλού – ή όχι. Ποιος ξέρει;», είπε αναφερόμενος και στη μη ανανέωση των συμβολαίων των Richard Hammond και James May.

Φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να επιδείξει το καυστικό του χιούμορ όταν ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο του βιβλίου του με τον (προφητικό;) τίτλο «Τι (Άλλο) Θα Μπορούσε να Πάει Στραβά;» δεν ξεπέρασε τις 50 στερλίνες: «Είδατε πόσο γρήγορα μπορεί να χάσει την αξία του κανείς

[Πηγή: The Independent]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube