Μισό εκατομμύριο τηλεθεατές απαιτούν: «Φέρτε πίσω τον Jeremy Clarkson»

Μισό εκατομμύριο τηλεθεατές απαιτούν: «Φέρτε πίσω τον Jeremy Clarkson»

Η απομάκρυνση του παρουσιαστή από το Top Gear προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Την περασμένη Τρίτη το BBC ανακοίνωσε ότι έθεσε τον Jeremy Clarkson σε διαθεσιμότητα λόγω διένεξης με έναν από τους παραγωγούς του Top Gear.

Το κανάλι δεν έδωσε περαιτέρω εξηγήσεις πλην του ότι θα διεξάγει έρευνα για το συμβάν και το επεισόδιο που ήταν προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή δεν θα προβληθεί.

Βρετανικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν πως η «διένεξη» ήταν, στην πραγματικότητα, μια γροθιά που έριξε ο Clarkson στον παραγωγό ο οποίος δεν φρόντισε να υπάρχει φαγητό μετά το τέλος των γυρισμάτων.

Τα καυστικά του σχόλια, που είναι μια απ’ τις ατραξιόν της εκπομπής, ενίοτε ξεφεύγουν από τα όρια και κατά καιρούς έχουν προσβάλλει κράτη, προσωπικότητες, φυλές, ακόμα και μειονότητες ή άτομα με ειδικές ανάγκες...

Παρ’ όλα αυτά η απομάκρυνση δυσαρέστησε σφόδρα τους θαυμαστές του αθυρόστομου παρουσιαστή. Ο Guido Fawkes (ψευδώνυμο δανεισμένο από τον Άγγλο επαναστάτη που προσπάθησε να ανατινάξει την Βουλή των Λόρδων δίχως επιτυχία το 1605) δημιούργησε μία σελίδα που μαζεύει υπογραφές για την επιστροφή του Clarkson στο Top Gear και έχει ήδη ξεπεράσει τις 500.000.

Παρ’ ότι οι James May και Richard Hammond, οι δύο συμπαρουσιαστές της εκπομπής, παρέμειναν στις θέσεις τους, η αλήθεια είναι πως το Top Gear χωρίς τον Clarkson θα χάσει μεγάλο μέρος του χαρακτήρα του.

Μένει να δούμε αν τελικά η σειρά θα επιστρέψει, μια και έχει γίνει λόγος για ακύρωση της 22ης σεζόν και, εφόσον αυτό συμβεί, αν ο διαβόητος JC θα είναι παρών.

[Πηγή: Entertainment Weekly]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube