Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς;

Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς;

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές που έχουμε δει (και έχουμε ακόμα την τύχη να βλέπουμε) στην Ευρώπη.

Zeliko Obradovic FIAT 500

Πολλές φορές οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Εννέα Ευρωλίγκες με πέντε διαφορετικές ομάδες και αμέτρητοι εγχώριοι τίτλοι. Ή για να μιλήσουμε για κάτι πιο οικείο, ο άνθρωπος που μαζί με την οικογένεια Γιαννακόπουλου έκανε τον Παναθηναϊκό μία από τις μεγαλύτερες δυναστείες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ με 23 τίτλους, εκ των οποίων πέντε ευρωπαϊκά. Αυτός είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Μίδας του ευρωπαϊκού μπάσκετ, εκτός από πάρα πολλούς τίτλους έχει βγάλει και πάρα πολλά λεφτά στην πλούσια προπονητική του καριέρα. Θα περίμενε λοιπόν κανείς πως θα οδηγεί κάποιο πολύ ακριβό αυτοκίνητο, κατά τα ειωθότα των σούπερσταρ του παγκόσμιου αθλητισμού.

Τι αυτοκίνητο θα οδηγούσατε αν κερδίζατε πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως; Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πάντως επιλέγει ένα FIAT 500

FIAT 500 Hybrid

Απεναντίας όμως, ο Ζοτς, δεν ακολουθεί την πεπατημένη. Δεν οδηγεί κάποιο επιβλητικό αυτοκίνητο αλλά ένα ταπεινό FIAT 500! Βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από πρόσφατο αγώνα της Παρτιζάν, δείχνει τον Σέρβο τεχνικό να μπαίνει στο FIAT 500 του.

 

 

Παρατηρώντας το αυτοκίνητο, δεν βλέπουμε κλειστή γρίλια, γεγονός που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει επιλέξει μία έκδοση με θερμικό κινητήρα, με τον υβριδικό τρικύλινδρο 1.000άρη των 70 PS και 92 Nm ροπής, o οποίος συνεργάζεται με ένα εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Το εμβληματικό, ιταλικό αυτοκίνητο πόλης διατίθεται στην ελληνική αγορά έναντι €16.777. Κι αν για τον μέσο Έλληνα αυτό το ποσό δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο, να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως η αμοιβή του Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ελλάδα, ο Ζοτς πρωταγωνίστησε στη διαφήμιση του Honda CR-V τρίτης γενιάς, όντας «ατίθασα κομψός». H απλότητα φαίνεται πως είναι τρόπος ζωής για τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης. Ίσως να είναι και η συνταγή της επιτυχίας του.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube