Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο CEO της Bugatti;

Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο CEO της Bugatti;

Ο Stephan Winkelmann αποκάλυψε το προσωπικό του αυτοκίνητο - το οποίο αλλάζει μια φορά το χρόνο.

O Stephan Winkelmann, CEO της Bugatti, σε συνέντευξή του στο βρετανικό Autocar αποκάλυψε το είδος του αυτοκινήτου που οδηγεί.

Ο ισχυρός άντρας της Bugatti, πρώην αφεντικό της Lamborghini (2005-2016) και πρώην υπεύθυνος της Audi Sport (2016-2017) έχει επιλέξει μια Porsche Panamera Sport Turismo για τις καθημερινές του μετακινήσεις. Δε γνωρίζουμε ποια έκδοση κινητήρα έχει επιλέξει ο 55άχρονος Γερμανός, όμως εικάζουμε πως θα είναι η κορυφαία επαναφορτιζόμενη υβριδική Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo με συνδυαστική απόδοση 680 PS, επιτάχυνση 0-100 km/h σε 3,4" και τελική 310 km/h - καθόλου άσχημα για ένα μοντέλο με χώρο αποσκευών από 425 lt έως 1.295 lt.

Όπως είναι φυσικό, στα πλαίσια της δουλειάς του, ο Wilkenman οδηγεί πολύ συχνά διάφορα μοντέλα της Bugatti, έτσι ώστε να έχει και προσωπική εμπειρία από τις τελευταίες εξελίξεις στις νέες εκδόσεις της Chiron. Όσο για το προσωπικό του αυτοκίνητο, το αλλάζει μια φορά το χρόνο, προφανώς επιλέγοντας κάποιο μοντέλο από το Volkswagen Group. Επιπλέον, δεν έκρυψε το θαυμασμό του για τις εκδόσεις RS των Audi τις οποίες γνωρίζει από πρώτο χέρι αφού υπήρξε αφεντικό και της Audi Sport.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube