Θρίλερ με την εξαφάνιση γνωστού Αμερικανού δημοσιογράφου του ειδικού Τύπου 

Θρίλερ με την εξαφάνιση γνωστού Αμερικανού δημοσιογράφου του ειδικού Τύπου 

Ξεκίνησε να δοκιμάσει μια μοτοσικλέτα και αγνοείται εδώ και μια εβδομάδα.

Σε θρίλερ έχει μετατραπεί η υπόθεση εξαφάνισης ενός δημοσιογράφου στις ΗΠΑ, ο οποίος αγνοείται εδώ και μία εβδομάδα. Τα ίχνη του χάθηκαν όταν πήγε να δοκιμάσει μια μηχανή, σε μια ορεινή περιοχή της Βόρειας Καρολίνας. 

Ο 44χρονος δημοσιογράφος Davey G.Johnson από το Σακραμέντο δοκίμαζε μια Honda CB1000R για να γράψει ένα άρθρο για το περιοδικό Motorcyclist. Ο Johnson είναι πολύ γνωστός στον χώρο της ειδικής δημοσιογραφίας με μεγάλη προϋπηρεσία σε πολλά έντυπα των ΗΠΑ. 

Η μηχανή βρέθηκε το Σαββατοκύριακο σε έναν σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών στον Αυτοκινητόδρομο 49 κοντά στην πόλη Μόουκλαμν Χιλ με το κράνος του και τα γάντια του διπλωμένα, σύμφωνα με την αστυνομία.Η αστυνομία βρήκε επίσης τα ρούχα του, το τηλέφωνό του, τον φορητό του υπολογιστή και το πορτοφόλι του τοποθετημένα με τάξη δίπλα σε ένα παρακείμενο ρυάκι που είχε καλυφθεί από χιόνι.

da

Η τελευταία επικοινωνία που είχε ήταν στις 5 Ιουνίου με την σύντροφό του, σύμφωνα με πολλά μέσα ενημέρωσης. Ο ίδιος είχε στείλει με το κινητό του μια φωτογραφία σε έναν φίλο και του είχε πει ότι κατευθυνόταν στο σπίτι του στο Σακραμέντο, που βρίσκεται σε απόσταση 105 χιλιομέτρων από εκεί όπου βρέθηκαν η μηχανή και τα προσωπικά του είδη.

Ομάδες αστυνομικών και εθελοντών μαζί με έξι σκύλους της αστυνομίας και με την συνδρομή ελικοπτέρου, ερευνούν από το Σάββατο τις όχθες των ποταμών και τον αυτοκινητόδρομο, όπως έγραψαν οι φίλοι του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε διαφορετικές της συνεντεύξεις η σύντροφός του είπε ότι δεν εγκαταλείπει τις ελπίδες και θεωρεί ότι αν έχει χαθεί θα έχει καταφέρει να επιβιώσει. «Απλά ελπίζω να έχει βρει έναν τρόπο να κρατηθεί στη ζωή», είπε το Σάββατο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube