Θα έδινες €15.000 για μια καμένη Lamborghini Murcielago;

Θα έδινες €15.000 για μια καμένη Lamborghini Murcielago;

Δεν γνωρίζουμε σε τι θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο το καμένο κουφάρι μιας Lamborghini Murcielago, όμως τώρα μπορείς να αποκτήσεις ένα.

Εκτός από τα supercars που πωλούνται μετά από χρόνια σαν καινούργια, έχοντας ελάχιστα χιλιόμετρα στο οδόμετρο, υπάρχουν και αγγελίες με κάποια πιο ταλαιπωρημένα.

Ωστόσο η λέξη «ταλαιπωρημένα» δεν αρκεί για να περιγράψει την κατάσταση της συγκεκριμένης Lamborghini Murcielago LP640. Ή μάλλον, αυτού που κάποτε ήταν μια Lamborghini Murcielago και τώρα είναι ένας σορός από καμένα και παραμορφωμένα σίδερα. Όταν ένα –πρώην– αυτοκίνητο φτάνει σε τέτοια κατάσταση συνήθως πάει για λιώσιμο, όμως σε αυτή την περίπτωση κάποιος εκτιμά ότι το πλαίσιο αυτής της Murcielago έχει αξία. Και συγκεκριμένα $16.850, δηλαδή περίπου €15.360.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Lamborghini Murcielago σέρνει trailer με… κατσίκια [video]

Στην αγγελία που έχει δημοσιευτεί στο ebay από τον λογαριασμό με το αρκετά ξεκάθαρο όνομα... lamborghinidismantler (αποσυναρμολογητής Lamborghini), αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι το αυτοκίνητο έχει δηλωθεί ως ολικά κατεστραμμένο. Οπότε, σε περίπτωση που κάποιος έχει την υπομονή και τον τρόπο να το ανακατασκευάσει, θα πρέπει να αξιολογηθεί η ποιότητα της δουλειάς και το αυτοκίνητο να ταξινομηθεί εκ νέου, αν ο νέος ιδιοκτήτης έχει σκοπό να το κυκλοφορήσει στους δρόμους των ΗΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πόσο κοστίζει να κάνεις 400.000 km με μια Murcielago;

Για την περίπτωση που κάποιος σκέφτεται να αποκτήσει αυτή τη Murcielago αλλά δεν συμφωνεί με την τιμή της, αξίζει να σημειωθεί ότι ο πωλητής δέχεται και χαμηλότερες προσφορές από τα $16.850. Δοκιμάστε τον!

[Πηγή: carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube