Lamborghini Murcielago σέρνει trailer με… κατσίκια [video]

Lamborghini Murcielago σέρνει trailer με… κατσίκια [video]

Αφού η Lamborghini δεν αποφασίζει να δημιουργήσει τον διάδοχο του LM002, εκείνου του εκτός δρόμου pick up που έμοιαζε με το Hummer, ο άνθρωπος έπρεπε κάπως να κάνει την δουλειά του.

Και εκεί που νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα, ήρθε κι αυτό. Μια Lamborghini Murcielago να σέρνει ένα trailer με κατσίκες. Καταργήθηκε η LM002, δεν προχωρά η Urus, οπότε ο άνθρωπος κάπως έπρεπε να κάνει τις αγροτικές εργασίες του.

Αν το δεις ψυχρά, κυνικά, δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να τον κατηγορήσεις. Από την άλλη, είναι σαν να στρώνεις για τραπεζομάντιλο αυθεντικούς πίνακες του Picasso. Θεωρούσαμε ιεροσυλία να πέφτουν αυτά τα αυτοκίνητα σε χέρια ανθρώπων που δεν ξέρουν να τα οδηγήσουν και τα έχουν απλώς για την μόστρα. Όμως εδώ πρόκειται για πραγματική διαστροφή.

Το πρώτο βήμα έγινε όταν η Murcielago «βιάστηκε» με την τοποθέτηση ενός κοτσαδόρου. Καταλαβαίνεις ότι μόνο άσχημες μπορεί να είναι οι προθέσεις ενός ιδιοκτήτη που κάνει κάτι τέτοιο στην Lamborghini του. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο τύπος στο video φαίνεται να μην δίνει καν σημασία στον κόσμο που κοιτάζει προφανώς εμβρόντητος. Και συνεχίζει την πορεία του σαν να κάνει το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο.

Πηγή Autoevolution

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube