Tesla: Πάει για ρεκόρ EV στο ’Ring την κατάλληλη στιγμή

Tesla: Πάει για ρεκόρ EV στο ’Ring την κατάλληλη στιγμή

Ο Musk ποστάρισε στον προσωπικό του λογαριασμό την παρουσία του Model S στο Nürburgring, την «επόμενη εβδομάδα». Μεσούντος του λανσαρίσματος της Porsche Taycan. Αναμφισβήτητα την καλύτερη στιγμή όσον αφορά την επικοινωνία.

Για τον Elon Musk ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι έχει καλές ιδέες. Το χαρισματικό αφεντικό της Tesla ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι του αρέσει να χρησιμεύει ως κομιστής μεγάλων ειδήσεων, καθώς το Model S θα είναι στην πίστα του Nürburgring την επόμενη εβδομάδα. Και ποια καλύτερη περίοδο θα μπορούσε να επιλέξει η καλιφορνέζικη εταιρεία τώρα που «όλοι οι πλανήτες είναι ευθυγραμμισμένοι».

Η Porsche έθεσε πρόσφατα το ρεκόρ γύρου για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με την Taycan που έγραψε 7’ 45” στην Πράσινη Κόλαση. Και βρισκόμαστε εν μέσω της παρουσίασης του αυτοκινήτου στον Τύπο και στο κοινό, επί τη ευκαιρία της ΙΑΑ 2109 στη Φρανκφούρτη, την επόμενη εβδομάδα…

Θυμηθείτε ότι η Tesla αποτελεί μέρος της λίστας των απουσιών στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης. Έτσι, ενώ η Porsche θα παρουσιάσει την Taycan στο ευρύ κοινό, ο Elon Musk μπορεί να έχει την ευκαιρία να κλέψει την παράσταση αν καταρρίψει το ρεκόρ. 

Και μη γελιόμαστε, αν το αποτέλεσμα είναι θετικό για το Model S στην πίστα των 20,8 km, το αφεντικό της καλιφορνέζικης εταιρείας θα κάνει μεγάλο ντόρο με πολύχρωμη επικοινωνία. Αλλά και άσφαιρο να είναι, η έστω και κατά το αναλογούν μετάθεση του ενδιαφέροντος μόνο κέρδος μπορεί να αποφέρει στον Musk.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube