Tesla Model S εκρήγνυται στην Κίνα [videos]

Tesla Model S εκρήγνυται στην Κίνα [videos]

Χθες, ένα video που κυκλοφόρησε στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει ένα σταθμευμένο Tesla Model S να εκρήγνυται μέσα σε γκαράζ.

Το video διάρκειας 22 δευτερολέπτων φαίνεται να προέρχεται από κάμερα ασφαλείας μέσα στο γκαράζ. Ξεκινά δε με τον καπνό που ξαφνικά αρχίζει να βγαίνει από κάτω από το Model S, πριν το αυτοκίνητο αναφλεγεί μέσα σε μια τεράστια έκρηξη.

Ο χρήστης που δημοσίευσε το video πρώτος στα κινεζικά social media δήλωσε ότι η έκρηξη έγινε στη Σαγκάη και η χρονική αναγραφή αναφέρει ότι η έκρηξη έγινε στις 20:15 τοπική ώρα.

Σε δήλωσή του μέσω e-mail σε ειδησεογραφικά πρακτορεία, εκπρόσωπος Τύπου της Tesla China είπε: «Στέλνουμε αμέσως κλιμάκιό μας στο χώρο και υποστηρίζουμε τις τοπικές αρχές για να διαπιστώσουμε τι συνέβη. Από ό,τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα, κανείς δεν τραυματίστηκε».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το video δεν έχει ακόμη επαληθευτεί ως αυθεντικό. Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα ένα παρκαρισμένο Tesla στην Pennsylvania ανεφλέγη στο γκαράζ του σπιτιού του ιδιοκτήτη του.

Ένα άλλο υποτιθέμενο video ύστερα από τη έκρηξη στη Σαγκάη εμφανίστηκε επίσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνει όχι μόνο ότι το Tesla καταστράφηκε ολοσχερώς, αλλά και τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κοντά του.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube