Tesla γκρεμίζει μαντρότοιχο για να… δροσιστεί στην πισίνα! [video]

Tesla γκρεμίζει μαντρότοιχο για να… δροσιστεί στην πισίνα! [video]

Μια οικογένεια στην Αριζόνα ξύπνησε και είδε έναν Tesla στην πισίνα της αυλής της και τον μαντρότοιχό της γκρεμισμένο. Κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά κάποιος έχει να δώσει πολλές εξηγήσεις στον ασφαλιστή του!

Tesla

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής ήταν αρκετά ταραχώδες για μια οικογένεια που ζει στην Αριζόνα. Λίγο πριν από τις 9 το πρωί, ο Joe Papineau είδε ένα αυτοκίνητο να περνάει μέσα από τον μαντρότοιχο της αυλής του και να πέφτει στην πισίνα του. 

«Κοίταξα έξω από το παράθυρό μου και σκέφτηκα ότι ο χειρότερος εφιάλτης μου έγινε πραγματικότητα», δήλωσε ο Papineau, στον τοπικό ειδησεογραφικό σταθμό AZFamily. «Ακούστηκε σαν να έσκασε βόμβα».

Tesla

Ευτυχώς δεν ήταν βόμβα, αλλά ένα σκούρο μπλε Tesla που γκρέμισε τον εξωτερικό τοίχο και έπεσε στην πισίνα. Μέχρι να φτάσει ο σοκαρισμένος Joe στην πισίνα, ο οδηγός είχε ήδη κατεβάσει το παράθυρο και προσπαθούσε να βγει έξω. Και τα κατάφερε με τη βοήθεια του ιδιοκτήτη του σπιτιού που πήδηξε ο ίδιος στην πισίνα για να τον βοηθήσει. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις δηλώσεις στα τοπικά μέσα που έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος, ο Joe είχε ολοκληρώσει πριν από λίγο καιρό την ανακαίνιση της αυλής του με νέο γκαζόν, αλλά και της πισίνας.

Όσο αφορά τον ιδιοκτήτη του Tesla, ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο και δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Σε αντίθεση με το Tesla που θα χρειαστεί πολύ περισσότερες εργασίες από τις σοβαρές εξωτερικές ζημιές που φαίνονται στις φωτογραφίες. 

Tesla

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για το ατύχημα, με τις πρώτες λεπτομέρειες να δείχνουν ότι ο οδηγός του Tesla προσπάθησε να αποφύγει ένα άλλο αυτοκίνητο που βγήκε μπροστά του. Στον ελιγμό που έκανε, έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε να βουτά στην πισίνα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube