Το Tesla Cybertruck περιπολικό στο Dubai

Το Tesla Cybertruck περιπολικό στο Dubai

Θα ενταχθεί στο στόλο της αστυνομίας δίπλα στις Porsche 918 Spyder, Bugatti Veyron, και  Lamborghini Aventador.

Η Αστυνομία του Dubai μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις.  Στο στόλο της έχουμε δει ουκ ολίγα supercars, όπως Porsche 918 Spyder, Bugatti Veyron, Aston Martin One-77,  Lamborghini Aventador, αλλά και ένα «ταπεινό»  Renault Twizy.
Αν αναρωτιέστε τι θα ακολουθήσει έχουμε την απάντηση: Το Tesla Cybertruck!

Κανένα βέβαια από τα παραπάνω αυτοκίνητα δεν επιτελεί τυπικά αστυνομικά καθήκοντα (περιπολία, επέμβαση ή καταδίωξη), αλλά υπάρχουν μόνο για να βολτάρουν ως αυτοκίνητα επίδειξης στις πιο πολυτελείς και τουριστικές περιοχές του Dubai, Μια ατραξιόν που προκαλεί την έκπληξη και το θαυμασμό των επισκεπτών του Εμιράτου.

Η αστυνομία του Dubai δημοσίευσε αυτή την εβδομάδα μια εικόνα του τελευταίυ ηλεκτρικού δημιουργήματος της Tesla, αναφέροντας ότι αυτό θα ενταχθεί στο στόλο της το 2020. Αυτό δεν ευσταθεί καθώς η παραγωγή του Cybertruck δεν αναμένεται να ξεκινήσει πριν το τέλος του 2021. Μικρό το κακό…

Σε συνέντευξή του στο Arabian Business, ο αστυνομικός διευθυντής του Dubai, ο Abdullah Khalifa Al Marri, αποκάλυψε ότι το Tesla Cybertruck πρόκειται να χρησιμεύσει ως περιπολικό σε περιοχές όπου υπάρχουν πολλοί τουρίστες. Είναι ασαφές ποια έκδοση έχουν παραγγείλει, αλλά έχουμε την αίσθηση ότι είναι πρόκειται για την  range-topping που κοστίζει σύμφωνα με την Tesla $ 69,900 που κάνει το 0-100 km/h σε 2,9 δευτερόλεπτα και προσφέρει πάνω από 550 km αυτονομίας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube