Tesla Cybertruck από πουρέ πατάτας [video]

Tesla Cybertruck από πουρέ πατάτας [video]

Ένας δημιουργικός τρόπος να περιμένεις τη γαλοπούλα είναι να φτιάχνεις γλυπτά από πουρέ!

Ο Αμερικανός Greg Milano πέρασε δημιουργικά τον χρόνο του καθώς περίμενε να σερβιριστεί η γαλοπούλα την Ημέρα των Ευχαριστιών, δημιουργώντας ένα αντίγραφο του Tesla Cybetruck από πουρέ πατάτας!

Το "γλυπτό" είναι πιστό από πλευράς αναλογιών ενώ έχει και αρκετά μεγάλη λεπτομέρεια. Ο καλλιτέχνης σχημάτισε με τη βοήθεια μαχαιριού τους τροχούς, την καρότσα, τα παράθυρα - ακόμα και τα σπασμένα τζάμια της παρουσίασης βάζοντας έναν κόκκο καλαμποκιού στο ρόλο της μεταλλικής σφαίρας. «Το δυσκολότερο κομμάτι ήταν οι γεωμετρικές γραμμές του σχεδίου, το να διατηρήσω σωστές αναλογίες, να το κάνω να μοιάζει πως πατά πάνω σε τέσσερις τροχούς και να δημιουργήσω τα λεπτά τοιχώματα της καρότσας του φορτηγού με την πόρτα ανοιχτή.» δήλωσε ο Greg Milano ο οποίος κάθε χρόνο εκπλήσσει τους πάντες με ένα νέο γλυπτό από πουρέ πατάτας.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες του πιο νόστιμου Cybetruck που έχουμε δει ποτέ ανέβασε στο Twitter ο αδερφός του δημιουργού, Dan Milano, και έγιναν θέμα σε αρκετά μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ. Πάντως μετά το τέλος της κατασκευής, ο καλλιτέχνης έφαγε όλο το δημιούργημά του αφού πρώτα το περιέλουσε με ζωμό.

 

 

 

 

 

Πηγή: Carbuzz

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube