node/37453

Tesla Cybertruck από πουρέ πατάτας [video]

Ένας δημιουργικός τρόπος να περιμένεις τη γαλοπούλα είναι να φτιάχνεις γλυπτά από πουρέ!

Ο Αμερικανός Greg Milano πέρασε δημιουργικά τον χρόνο του καθώς περίμενε να σερβιριστεί η γαλοπούλα την Ημέρα των Ευχαριστιών, δημιουργώντας ένα αντίγραφο του Tesla Cybetruck από πουρέ πατάτας!

Το "γλυπτό" είναι πιστό από πλευράς αναλογιών ενώ έχει και αρκετά μεγάλη λεπτομέρεια. Ο καλλιτέχνης σχημάτισε με τη βοήθεια μαχαιριού τους τροχούς, την καρότσα, τα παράθυρα - ακόμα και τα σπασμένα τζάμια της παρουσίασης βάζοντας έναν κόκκο καλαμποκιού στο ρόλο της μεταλλικής σφαίρας. «Το δυσκολότερο κομμάτι ήταν οι γεωμετρικές γραμμές του σχεδίου, το να διατηρήσω σωστές αναλογίες, να το κάνω να μοιάζει πως πατά πάνω σε τέσσερις τροχούς και να δημιουργήσω τα λεπτά τοιχώματα της καρότσας του φορτηγού με την πόρτα ανοιχτή.» δήλωσε ο Greg Milano ο οποίος κάθε χρόνο εκπλήσσει τους πάντες με ένα νέο γλυπτό από πουρέ πατάτας.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες του πιο νόστιμου Cybetruck που έχουμε δει ποτέ ανέβασε στο Twitter ο αδερφός του δημιουργού, Dan Milano, και έγιναν θέμα σε αρκετά μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ. Πάντως μετά το τέλος της κατασκευής, ο καλλιτέχνης έφαγε όλο το δημιούργημά του αφού πρώτα το περιέλουσε με ζωμό.

 

 

 

 

 

Πηγή: Carbuzz

node/39656

Σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο στην κάμερα και το πλήρωσε πολύ ακριβά

Πώς ένα απλό πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα πολλαπλασιάζεται 75 φορές!

Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 | Θοδωρής Τσίκας Επικοινωνία

Σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο στην κάμερα και το πλήρωσε πολύ ακριβά

Υπό φυσιολογικές συνθήκες το πρόστιμο θα ήταν €20. Και αυτό διότι ο οδηγός που απεικονίζεται στη φωτογραφία του άρθρου είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας κατά 11km/h, δηλαδή κινούνταν με 81 km/h αντί 70 km/h. 

Όμως όταν αντιλήφθηκε την κάμερα του ραντάρ, όχι μόνον δεν προσπάθησε να κόψει ταχύτητα, αλλά επιδεικτικά ύψωσε το μεσαίο δάκτυλο του χεριού του.

Σε κάποια άλλη χώρα ίσως η χειρονομία να περνούσε απαρατήρητη. Όμως στη Γερμανία τα πράγματα είναι διαφορετικά. Έτσι το πρόστιμο των € 20 πολλαπλασιάστηκε επί 75 και τώρα ο οδηγός της BMW καλείται να πληρώσει €1.500!

Η απόφαση για την πολλαπλασιασμό του προστίμου είναι του δικαστηρίου του Oberfranken, στο οποίο η αστυνομία έστειλε την φωτογραφία και αυτό έκρινε ότι ο οδηγός επέδειξε ασέβεια προς τις αρχές. 

Την επόμενη φορά που θα δείτε κάμερα, απλά... χαμογελάστε. 

node/39655

Έβαλε μοτέρ Wankel σε Tesla Model S!

To Tesla Model S P100D μεταμορφώνεται με κινητήρα από Mazda RX-7.

Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 | Θάνος Παππάς Επικοινωνία

Έβαλε μοτέρ Wankel σε Tesla Model S!

Ο μηχανικός Reuben Bemrose από τη Ν.Ζηλανδία, έκανε μια από τις πιο περίεργες επεμβάσεις σε Tesla που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς - τοποθέτησε έναν κινητήρα wankel της Mazda κάτω από το καπό ενός Tesla Model S!

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, το Tesla Model S P100D που "θυσιάστηκε" προερχόταν από ατύχημα. Ο κινητήρας αποτελεί τον υπετροφοδοτούμενο 13Β της Mazda που χρησιμοποιήθηκε από διάφορες εκδοχές του RX-7.

Δεδόμένου ότι η τοποθέτηση του περιστροφικού κινητήρα συνεπάγεται και την αφαίρεση των μπαταριών, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα συμπεριφέρεται το πρώην ηλεκτρικό μοντέλο μετά από την ολοκλήρωση της μετατροπής.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Reuben Bemrose ασχολείται με wankel, καθώς παλαιότερα απασχόλησε τον ειδικό τύπο με αντίστοιχη μετατροπή της Ferrari 456 GT!

[Πηγή: Which Car]