Tέλος οι παραγγελίες για τη Lamborghini Huracán

Tέλος οι παραγγελίες για τη Lamborghini Huracán

Η Sant'Agata σταμάτησε να δέχεται παραγγελίες για τη Lamborghini Huracán, καθώς έχει ήδη πουλήσει όλη την παραγωγή της μέχρι και την αυλαία της το 2024.

Lamborghini Huracán

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της για το πρώτο 3μηνο του έτους, η ιταλική φίρμα που ανήκει εδώ και χρόνια στον Όμιλο VW ανέφερε ότι σταμάτησε να δέχεται παραγγελίες για τη Lamborghini Huracán.

Μαζί με τη Lamborghini Huracán θα περάσει στην Ιστορία και ατμοσφαιρικός κινητήρας 5.2 V10, καθώς πιθανότατα η διάδοχός της θα υιοθετεί σύστημα plug-in hybrid με twin-turbo V8

Ο λόγος είναι ότι η ιταλική φίρμα έχει ήδη πουλήσει όλη την παραγωγή της μέχρι και το 2024, οπότε και το κεφάλαιο «Huracán» θα κλείσει οριστικά.

Lamborghini Huracán

Θυμίζουμε ότι η Huracán μπήκε στην παραγωγή το 2014 ως ο διάδοχος της Gallardo και η τελευταία εκδοχή της, η «χωμάτινη» Sterrato θα αποτελέσει το τελευταίο μη εξηλεκτρισμένο μοντέλο της Lamborghini.

Μαζί με τη Huracán θα περάσει στην ιστορία και ατμοσφαιρικός κινητήρας 5.2 V10, καθώς ρεπορτάζ θέλουν την διάδοχο της να υιοθετεί, όπως και η νέα Revuelto, ένα σύστημα plug-in hybrid που θα συνεργάζεται με έναν twin-turbo V8.

Lamborghini Huracán

Θυμίζουμε ότι το 2024, θα κάνει ντεμπούτο και η υβριδική επαναφορτιζόμενη Urus, ενώ το 2028 θα λανσαριστεί από την ιταλική φίρμα και ένα αμιγώς ηλεκτρικό GT που θα μπορεί να μεταφέρει τέσσερις επιβάτες σε διάταξη 2+2.

Τέλος, η δεύτερη γενιά του SUV της Lamborghini που θα κάνει πρεμιέρα προς τα τέλη της δεκαετίας θα είναι αμιγώς ηλεκτρική.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube