Τα 10 άγνωστα pick-up της Mercedes-Benz

Τα 10 άγνωστα pick-up της Mercedes-Benz

Η Mercedes-Benz επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει φορτηγάκι σε συνεργασία με τη Nissan, αλλά δεν είναι το πρώτο της. Ιδού άλλα 10 που δεν ξέραμε ότι υπάρχουν.

Η Mercedes-Benz επιβεβαίωσε σήμερα ότι το νέο pick-up που θα λανσάρει τα επόμενα χρόνια θα κατασκευάζεται σε συνεργασία με τη Nissan. Αλλά όπως φαίνεται υπάρχουν ήδη εκδόσεις pick-up των πιο δημοφιλών μοντέλων της ανά τον κόσμο.

Το νέο pick-up θα βασίζεται στο πάτωμα του Nissan Navara και θα συναρμολογείται στα εργοστάσια της συμμαχίας Renault-Nissan στην Ισπανία και την Αργεντινή. Θα είναι διπλοκάμπινο και θα διαθέτει όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα μοντέλα της Mercedes-Benz. Όμως δεν θα είναι το πρώτο pick-up με σήμα το αστέρι.

Ένα μοντέλο της φίρμας που βγαίνει σε έκδοση pick-up είναι το G-Wagen. Άλλωστε καρότσα έχει ακόμα και το κορυφαίο μοντέλο της γκάμας, το εξάτροχο G63 AMG 6x6. Αλλά πέρα από αυτό, τίποτα δεν εμποδίζει τον ιδιοκτήτη ενός συμβατικού, επιβατικού μοντέλου της Mercedes-Benz να το μετατρέψει σε pick-up με τη βοήθεια ενός καλού καροσερίστα. Στη gallery παρουσιάζονται φορτηγάκια με βάση παλιά μοντέλα της φίρμας, κυρίως με βάση κάποια E-Class.

[Πηγή: CarBuzz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube