Συνάντηση κορυφής μεταξύ Koenigsegg και Polestar [video]

Συνάντηση κορυφής μεταξύ Koenigsegg και Polestar [video]

Ο Christian von Koenigsegg και ο Thomas Ingenlath μιλούν για τις εταιρείες τους και για τις νέες τάσεις στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Οι σουηδικές εταιρείες Koenisgegg και Polestar δημοσίευσαν ένα βίντεο στο οποίο υψηλόβαθμα στελέχη τους συναντήθηκαν στην ύπαιθρο ώστε να συζητήσουν για την φιλοσοφία τους και την προσέγγιση που έχει η κάθε μια όσον αφορά το σχεδιασμό αυτοκινήτων

Στο ασυνήθιστο αυτό meeting συμμετείχαν οι Christian von Koenigsegg (ιδρυτής και CEO της Koenisgegg), Sasha Selipanov (υπεύθυνος σχεδιασμού της Koenigsegg) και οι ομόλογοί τους Thomas Ingelath (CEO της Polestar) και Maximilian Missoni (υπεύθυνος σχεδιασμού της Polestar).

Μαζί τους είχαν το ολοκαίνουριο Koenigsegg Gemera και το πρωτότυπο Polestar Precept - δύο μοντέλα που μας δείχνουν το μέλλον των δύο εταιρειών. Μπορούμε επίσης να διακρίνουμε πως οι μεν έφτασαν στο meeting με ένα Koenigsegg CCX-R και οι δε με ένα Polestar 1.

Koenisgegg and Polestar

Η συζήτηση μεταξύ των τεσσάρων αντρών έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς όλοι τους προέρχονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από δημιουργικά πόστα. Εκτός από τους δύο σχεδιαστές, ο Christian von Koenigsegg είναι γνωστό πως συμμετέχει ενεργά στο σχεδιασμό και την εξέλιξη των αυτοκινήτων που φέρουν το όνομά του, ενώ ο Thomas Ingelath προτού γίνει CEO ήταν υπεύθυνος σχεδιασμού της Volvo. 

Δε γνωρίζουμε αν η Polestar και η Koenisgegg ετοιμάζουν κάποιου είδους συνεργασία, όμως είναι εμφανές πως υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και πολύ όμορφο κλίμα ανάμεσα στους CEO των δύο εταιρειών.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube