Νέα αγωγή κατά της Porsche από την κόρη του Paul Walker

Νέα αγωγή κατά της Porsche από την κόρη του Paul Walker

H Meadow Walker ισχυρίζεται ότι η εταιρεία προσπαθεί να αποκρύψει στοιχεία από το τροχαία για να συγκαλύψει ευθύνες της.

Το σίριαλ με τον θάνατο του Paul Walker συνεχίζεται. Παρά το γεγονός ότι η Meadow Walker, κόρη του Paul Walker, συμφώνησε με τους συνηγόρους του Roger Rodas στο ύψος της αποζημίωσης που θα της καταβληθεί για τον θάνατο του πατέρα της στα 10,1 εκ. δολάρια, τώρα επανέρχεται και μηνύει την Porsche. 
 
Στη μήνυση αναφέρεται πως η Porsche στη Βόρεια Αμερική προσπαθεί να ανασκευάσει πληροφορίες επιζήμιες για τη φήμη της, πληροφορίες που περιέχονται στην ηλεκτρονική αλληλογραφία μετά τα δυστύχημα. Η κόρη του ηθοποιού κατηγορεί την Porsche για απόκρυψη στοιχείων και χαρακτηρίζει την Carrera GT σαν «επικίνδυνη παγίδα θανάτου».  
 
Στην αγωγή γίνεται λόγος για ένα συγκεκριμένο mail στο οποίο η αυτοκινητοβιομηχανία επιχείρησε να αποκρύψει τη δήλωση ενός διευθυντή που παραδεχόταν πως οι 200 από τις 1.280 Carrera GT που παράχθηκαν παγκοσμίως, είχαν καταστραφεί ολοσχερώς μέσα στα δύο πρώτα χρόνια κυκλοφορίας.   

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αποζημίωση $10 εκατομμυρίων για την κόρη του Paul Walker
 
Μιλώντας στο Wrap, ο δικηγόρος της κόρης του αδικοχαμένου χολιγουντιανού αστέρα, Jeffrey L. Milam υποστήριξε πως όταν χρειάστηκε να αλλάξει από PC σε Mac παρατήρησε την αλλαγή που είχε γίνει στο περιεχόμενο του εν λόγω email.   

 
«Υπέπεσε στην αντίληψή μας πως η Porsche απέκρυψε επιζήμιες αποδείξεις, οι οποίες έδειχναν πως γνώριζε ότι τα Carrera GΤ, το μοντέλο που σκότωσε τον Paul Walker, ήταν επικίνδυνο και μη ασφαλές» τόνισε ο Milam, για να προσθέσει: «Η Porsche απέκρυψε αυτή την πληροφορία από το κοινό για να προστατέψει την εικόνα της, αλλά και το brand».    
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube