Το Subaru Impreza WRX έγινε μετατροπή σε pick-up!

Το Subaru Impreza WRX έγινε μετατροπή σε pick-up!

Η τετρακίνηση της Subaru συνδυάζεται πλέον με πρακτική καρότσα.

Οι μετατροπές τετράθυρων σεντάν σε pick-up φαίνεται πως έχουν αρχίσει να γίνονται μόδα, καθώς μετά από την BMW 5 Series (E39) που είδαμε πρόσφατα, έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο ένα Subaru Impreza WRX pick-up!

Το μοντέλο κατασκευάστηκε από την εταιρεία Smyth Performance στην πολιτεία Massachusetts. Όλα ξεκίνησαν με ένα Impreza WRX (2006) - το δεύτερο facelift της δεύτερης γενιάς - από το οποίο έκοψαν το πίσω μέρος της καμπίνας αφαιρώντας τις πίσω πόρτες και τα καθίσματα. Το αποτέλεσμα είναι ένα δίπορτο pick-up με σχετικά μικρή καρότσα, το οποίο σίγουρα θα ξεχωρίζει από όπου και αν περνά στο δρόμο.

Στο πίσω μέρος τα φώτα που προέρχονται από προ-facelift μοντέλο κόβονται από την πόρτα της καρότσας, ενώ έχει χαμηλώσει και το κατώφλι φόρτωσης στον προφυλακτήρα. Αντίθετα, το εμπρός τμήμα παραμένει σχεδόν ανέπαφο, με την εισαγωγή αέρα στο καπό που χαρακτηρίζει την έκδοση WRX και ένα πρόσθετο σπλίτερ στον προφυλακτήρα.

Δε γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι βρίσκεται κάτω από το καπό του μοντέλου. Παρόλα αυτά είναι πολύ πιθανό πως έχουμε να κάνουμε είτε με τον κλασσικό EJ205 2,0 λίτρων είτε με τον πιο πρόσφατο EJ255 2,5 λίτρων που απέδιδαν κοντά στους 230 PS με τη κίνηση να μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς.

Όσο και να σας φαίνεται περίεργο, αυτό δεν είναι το πρώτο Subaru Impreza WRX που έγινε μετατροπή σε pick-up, καθώς υπάρχουν δύο ακόμα μοντέλα με παρόμοια εμφάνιση τα οποία βασίζονται στο pro-facelift Impreza με τα στρογγυλά φώτα!

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube