Στον αέρα το νέο trailer της ταινίας «Ferrari» [video]

Στον αέρα το νέο trailer της ταινίας «Ferrari» [video]

To πλήρες trailer της ταινίας «Ferrari» κυκλοφόρησε, με τον Adam Driver στο ρόλο του Enzo Ferrari.

Ferrari movie trailer

H πρώτη προβολή της πολυαναμενόμενης ταινίας «Ferrari» πλησιάζει, με την καρδιά των απανταχού φίλων του αυτοκινήτου να χτυπάει δυνατά.

Η ταινία που θα κάνει πρεμιέρα κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων (ιδανικό θα λέγαμε δώρο) είναι ένα αυτοβιογραφικό δράμα που αφηγείται την ιστορία του ανθρώπου που άλλαξε άπαξ δια παντός τον ρου της ιστορίας του αυτοκινήτου. Του «Il Commmendarore», Enzo Ferrari, τον οποίο ενσαρκώνει ο Adam Driver.

Η πρεμιέρα της ταινίας «Ferrari» είναι δρομολογημένη για τις εορτές των Χριστουγέννων, αποτελώντας ένα πραγματικά όμορφο δώρο

Ferrari Movie Trailer

H ταινία κάνει μία ιστορική αναδρομή σε όσα συνέβησαν με αφετηρία το 1957. Αποτυπώνει τις οικονομικές δυσκολίες, το βάρος της απώλειας του γιου του Dino, καθώς και την εξωσυζυγική του σχέση με την Lina Lardi (Shailene Woodley), από την οποία γεννήθηκε ο Pierro Ferrari.

Φυσικά, στην ταινία υπάρχει και πολύ γκάζι, μιας και το επίκεντρό της είναι ο επικός αγώνας Mille Miglia, αλλά και τα τρομακτικά ατυχήματα που άλλαξαν συνολικά την ιστορία του motorsport και της Ferrari.

Κατά τη διάρκεια του trailer εμφανίζονται όλοι οι υπόλοιποι χαρακτήρες, οι οποίοι με τον τρόπο τους επηρέασαν τη ζωή και την πορεία του Enzo.

Ferrari Movie Trailer

Το καστ αποτελείται από γνωστούς ηθοποιούς, όπως η Penelope Cruz (Laura, σύζυγος του Enzo), o Gabriel Leone (Alfonso de Portago) και η  Sara Gadon  (Linda Christian).

Πίσω από τη σκηνοθετική επιμέλεια της ταινίας είναι ο Michael Mann, γνωστός για την αγάπη που τρέφει για το καλπάζον άλογο, με το σενάριο να υπογράφεται από τον Troy Kennedy Martin.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube