Στην Autobahn με την Porsche 911 Turbo S Cabriolet [video]

Στην Autobahn με την Porsche 911 Turbo S Cabriolet [video]

Πόσα πιάνει η ανοιχτή έκδοση της Porsche 911 Turbo S με τέρμα γκάζι στην εθνική οδό της Γερμανίας;

Η νέα Porsche 911 Turbo S (γενιά 992) είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ποθητά αυτοκίνητα της αγοράς με εμφάνιση σπορστκαρ και επιδόσεις σούπερκαρ. Η ανοιχτή της έκδοση αποδεικνύει τις δυνατότητές της σε ένα βίντεο του Hart voor Autos στο οποίο επισκέπτεται τη γερμανική Autobahn.

Να θυμίσουμε πως η 911 Turbo S Cabriolet φορά τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο μπόξερ κινητήρα 3,8 λίτρων της Porsche με απόδοση 650 PS και 800 Nm. Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου PDK 8 σχέσεων. Σύμφωνα με τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά, η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 2,7" ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 330 km/h.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η νέα Porsche 911 Turbo S είναι ταχύτερη και ισχυρότερη από ποτέ!

Τι γίνεται λοιπόν όταν βγάζεις την κορυφαία μέχρι στιγμής έκδοση της 992 στην Autobahn - εκεί όπου δεν υπάρχει όριο ταχύτητας; Όπως θα δείτε στο βίντεο, το γερμανικό σπορτσκαρ μαζεύει χιλιόμετρα με εντυπωσιακό τρόπο, ξεπερνώντας για πλάκα τα 250 km/h. Παρόλο που τη συγκεκριμένη ώρα η κίνηση στο δρόμο ήταν αυξημένη με αρκετά φορτηγά, ο οδηγός καταφέρνει να πιάσει 313 km/h με σχετική άνεση και είναι σίγουρο πως η βελόνα θα ανέβαινε ακόμα περισσότερο αν οι συνθήκες το επέτρεπαν.

[Πηγή: Hart voor Autos μέσω Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube