Sold out σε 10 ώρες το Citroën My Ami Buggy

Sold out σε 10 ώρες το Citroën My Ami Buggy

Οι 1.000 διαθέσιμες μονάδες του Citroën My Ami Buggy εξαντλήθηκαν μέσα σε δέκα ώρες...

Citroën My Ami Buggy

Ύστερα από την περσινή επιτυχία του Citroën My Ami Buggy στη Γαλλία, όπου τα μόλις 50 διαθέσιμα μοντέλα έγιναν ανάρπαστα σε χρόνο μικρότερο των 18 λεπτών, η Citroën αποφάσισε να ρίξει στην αγορά 1.000 επιπλέον μονάδες για ολόκληρη την Ευρώπη, με το βιβλίο των παραγγελιών να κλείνει μέσα σε 10 ώρες. 

Η Citroën άνοιξε τα ηλεκτρονικά βιβλία παραγγελιών στις 20 Ιουνίου σε οκτώ χώρες (Γαλλία, Ιταλία, Βέλγιο, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Λουξεμβούργο και Ηνωμένο Βασίλειο). Οι περισσότερες παραγγελίες προήλθαν από την Γαλλία όπου 430 πελάτες αγόρασαν ένα Citroën My Ami Buggy σε κάτι λιγότερο από τρεις ώρες, ενώ άλλες 65 παραγγελίες έγιναν από το Βέλγιο σε διάστημα 9 λεπτών.

Πελάτης από την Ισπανία κατέχει το ρεκόρ για την ταχύτερη αγορά του Citroën My Ami Buggy: 1 λεπτό και 10 δευτερόλεπτα

Citroën My Ami Buggy

Τα υπόλοιπα... «αντίτυπα» θα καταλήξουν σε καταστήματα λιανικής στην Τουρκία, στο Μαρόκο καθώς και σε πολλές εγχώριες αντιπροσωπείες στη Γαλλία. 

Σύμφωνα με τους Γάλλους, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 20.000 επισκέψεις στις κατά τόπους επίσημες ιστοσελίδες της Citroën. Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν άμεσα με την τιμή του Citroën My Ami Buggy με την περιπετειώδη εμφάνιση, τον επιπλέον εξοπλισμό και τα αποκλειστικά αξεσουάρ, να κυμαίνεται από €7.790 έως €10.450 ευρώ.

Στη χώρα μας, όπου προσφέρθηκε επίσης, η τιμή του Citroën My Ami Buggy διαμορφώθηκε στις €9.750 συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής επιδότησης.

Citroën My Ami Buggy

Σύμφωνα με τη γαλλική εταιρεία, το Citroën My Ami Buggy έχει αυτονομία 75 km με την τελική ταχύτητα να ανέρχεται στα 45 km/h. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube