Στην παραγωγή με συλλεκτικό χαρακτήρα το Citroën My Ami Buggy

Στην παραγωγή με συλλεκτικό χαρακτήρα το Citroën My Ami Buggy

Το Citroën My Ami Buggy θα κυκλοφορήσει σε μόλις 50 κομμάτια και το αποκλειστικά διαδικτυακό βιβλίο παραγγελιών του ανοίγει στις 21 Ιουνίου.

O Γάλλος κατασκευαστής παρουσίασε τον Δεκέμβριο του 2021 το Citroën My Ami Buggy Concept δείχνοντας μας πως θα έμοιαζε το Αmi εάν προετοιμαζόταν για εκτός δρόμου περιπέτειες.

Τελικά, η Citroën αποφάσισε να βάλει το Ami Buggy σε παραγωγή αλλά περιορισμένη. Και συγκεκριμένα για μόλις 50 κομμάτια. Οι παραγγελίες του λιλιπούτειου off-roader μπορούν να πραγματοποιηθούν αποκλειστικά από το διαδίκτυο από τις 21 Ιουνίου. Τα 50 Αmi Buggy θα παραδοθούν κατευθείαν στην πόρτα των αγοραστών τους στις 8 Αυγούστου.

Citroën My Ami Buggy

Το Ami Buggy είναι βαμμένο σε σκούρο μαύρο χρώμα και πατάει στο έδαφος με τροχούς 14", μπρονζέ απόχρωσης. Το αμάξωμα διακοσμείται από μαύρα πλαστικά που τονίζουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του. Οι πόρτες είναι σωληνωτές, ενώ μέρος της οροφής είναι υφασμάτινο και μπορεί να αφαιρεθεί.

Περνώντας στο εσωτερικό, τα καθίσματα διακοσμούν κίτρινες ραφές, ενώ την ίδια απόχρωση έχουν και οι πρακτικές θήκες στο ταμπλό.

Το Αmi Buggy θα χρησιμοποιεί το σύστημα κινητήρα και μετάδοσης του συμβατικού Αmi. Θυμίζουμε ότι το τελευταίο εξοπλίζεται με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 6 kW (8 PS) και μπαταρία ιόντων λιθίου 5,5 kWh. Η αυτονομία του φτάνει τα 75 km, ενώ μια πλήρης φόρτιση μέσω οικιακής πρίζας 220V ολοκληρώνεται μέσα σε 3 ώρες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube