Škoda Vision 7S: Νέα teaser εικόνα από το εσωτερικό του

Škoda Vision 7S: Νέα teaser εικόνα από το εσωτερικό του

Με μία νέα teaser φωτογραφία η Škoda επαναφέρει στη δημοσιότητα το Vision 7S. Αυτή τη φορά αποκαλύπτει ένα μέρος από το εσωτερικό του και συγκεκριμένα το ταμπλό, το οποίο δεν θυμίζει σε τίποτα τις κλασικές γραμμές της εταιρίας.

Δεν απομένουν παρά δύο εβδομάδες πριν από την αποκάλυψη του πρωτότυπου Škoda Vision 7S -στις 30 Αυγούστου 2022- και οι Τσέχοι δίνουν ένα ακόμα στοιχείο, από το εσωτερικό του οχήματος. Η εικόνα που κυκλοφόρησαν αποκαλύπτει ένα ταμπλό, διαφορετικό από όσα γνωρίζαμε μέχρι στιγμής. Και αυτό έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς για την εταιρία αποτελεί προάγγελο της νέας σχεδιαστικής γλώσσας που θα ακολουθήσει στο μέλλον. 

Όπως εύκολα μπορεί κανείς να διακρίνει, ο πίνακας των οργάνων δείχνει να έχει μία πεπλατυσμένη διάταξη, ενώ είναι τοποθετημένος αρκετά μπροστά, στη βάση του παρμπρίζ. Αντίστοιχα ξεχωρίζει και η οθόνη του infotainment. Χορταστική σε διαστάσεις, διαθέτει κατακόρυφη διάταξη -για πρώτη φορά στη γκάμα της Škoda- και μάλιστα είναι τοποθετημένη αρκετά ψηλά, σε αντιστοιχία με το τιμόνι. 

Αναφορικά με το τελευταίο, είναι χαρακτηριστική η ορθογώνια με ελαφρές καμπύλες αισθητική του. Ξεχωρίζουν μάλιστα και οι περιστροφικοί διακόπτες της φίρμας στα πλευρικά μπράτσα. Εδώ διατηρούμε κάποιες ενστάσεις για την εργονομία ενός τέτοιου τιμονιού. Με δεδομένο όμως ότι μιλάμε για ένα πρωτότυπο όχημα, η Škoda έχει κάθε δικαίωμα να τολμήσει και ορισμένες υπερβολές…

Τα τρία περιστροφικά χειριστήρια που προβάλλουν κάτω από την οθόνη του infotainment είναι απτικά, όπως μας ενημερώνει η φίρμα. Λειτουργούν με την αφή αλλά προσφέρουν και μια ελαφρά ανάδραση, όπως συμβαίνει στα κινητά τηλέφωνα. Κατά τα άλλα, έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε έξυπνες λεπτομέρειες και σε αποθηκευτικούς χώρους, ώστε να κάνουν ευκολότερη και πιο άνετη τη ζωή του χρήστη, σύμφωνα με τη Simply Clever φιλοσοφία του κατασκευαστή.

Το πρωτότυπο Vision 7S υπόσχεται επίσης ένα γενναιόδωρο σε διαστάσεις εσωτερικό, ικανό να μεταφέρει έως και επτά επιβαίνοντες σε τρεις σειρές καθισμάτων. Επιλογή της Škoda είναι να ακολουθήσει μία μινιμαλιστική λογική, επενδύοντας παράλληλα σε βιώσιμα υλικά για την κατασκευή του. Περισσότερα θα σας μεταφέρουμε στα τέλη του μήνα, με την πλήρη αποκάλυψη του αυτοκινήτου.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube