Σκέψεις για αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις για Ford Ranger και VW Amarok

Σκέψεις για αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις για Ford Ranger και VW Amarok

Εξετάζεται το ενδεχόμενο για αμιγώς ηλεκτρική έκδοση για τα αδελφά Ford Ranger και VW Amarok, η οποία θα κάνει ντεμπούτο το 2025.

​​VW Amarok

Μιλώντας στο Autocar κατά τη διάρκεια παρουσίασης των χαρακτηριστικών για της νέα γενιά του Amarok στο Wolfsburg, μέλος της ομάδας μάρκετινγκ της VW, δήλωσε «εξετάζουμε το ενδεχόμενο για ηλεκτρική έκδοση του Amarok η οποία θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στον κύκλο ζωής του μοντέλου». 

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η πλατφόρμα του Ford Ranger στην οποία θα βασίζεται το pick-up της VW μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει ηλεκτρικά μοτέρ και μπαταρίες. 

​VW Amarok

Εάν oi σκέψεις για ηλεκτρικές εκδόσεις των Ranger και Αmarok υλοποιηθούν, και τα δύο μοντέλα θα κατασκευάζονται από το Μπλε Οβάλ στο εργοστάσια του στο Mίσιγκαν. Επιπλέον, ρεπορτάζ του Autocar ισχυρίζεται ότι το ηλεκτρικό Amarok θα κάνει ντεμπούτο το 2025.

Με τους κανονισμούς για τις εκπομπές ρύπων στην Γηραιά ήπειρο να γίνονται ολοένα αυστηρότεροι, η έκδοση με μηδενικούς ρύπους αποτελεί αναμφίβολα λογική κίνηση για το μέλλον του Αmarok. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube