Σκάφος της Cigarette Racing εμπνευσμένο από την τετράθυρη Mercedes-AMG GT

Σκάφος της Cigarette Racing εμπνευσμένο από την τετράθυρη Mercedes-AMG GT

Cigarette Racing 41’ AMG Carbon Edition με κινητήρες 1.600 PS

Η Cigarette Racing σε συνεργασία με την AMG παρουσίασε στο Miami International Boat Show το σκάφος Cigarette Racing 41’ AMG Carbon Edition το οποίο έχει σχεδιαστικές λεπτομέρειες εμπνευσμένες από την Mercedes-AMG GT 4-Door.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έκθεση Γενεύης: Νέα Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé [video]

Το σκάφος μήκους 12,5 μέτρων μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 20 επιβάτες, ενώ χρησιμοποιεί τέσσερις κινητήρες Mercury Racing 400R με συνολική απόδοση 1.600 PS που του χαρίζουν τελική ταχύτητα 142 km/h στο νερό. Για την κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετά μέρη από ανθρακονήματα με αποτέλεσμα χαμηλότερο βάρος κατά 250kg σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Η εξωτερική απόχρωση designo graphite grey magno και τα γραφικά σε κόκκινο χρώμα, σχεδιάστηκαν με τη βοήθεια των σχεδιαστών της Mercedes-Benz, όπως και οι κόκκινες επενδύσεις των καθισμάτων.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που βλέπουμε σκάφος της Cigarette Racing εμπνευσμένο από την AMG μετά από τα  50’ Marauder AMG (2017) και 515 Project One (2018).

Για όσους ενδιαφέρονται για το τετράτροχο της φωτογραφίας, η κορυφαία Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé 63S με τον twin turbo V8 κινητήρα 4,0 λίτρων απόδοσης 639 PS και σύστημα τετρακίνησης, είναι διαθέσιμη και στην χώρα μας με αρχική τιμή €249.470. Να θυμίσουμε πως το τετράθυρο μοντέλο επιταχύνει για τα 0-100km/h σε 3,2” και πιάνει τελική ταχύτητα 315 km/h.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube