Σέρφινγκ με μοτοσικλέτα! [video]

Σέρφινγκ με μοτοσικλέτα! [video]

Τι Evel Knievel, τι Travis Pastrana… κανείς τους δεν έχει κάνει τις τρέλες του Robbie Maddison.

O Travis Pastrana μπορεί να αναπαρήγαγε τα θρυλικά άλματα του Evel Knievel, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει επιχειρήσει.

Το κατάφερε όμως ο Αυστραλός Robbie “Maddo” Maddison πριν τρία χρόνια, κι επειδή μπορεί να μην το ξέρατε, είπαμε με την ευκαιρία των τριών αλμάτων του Pastrana, να σας το δείξουμε.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Maddo είναι ένας θρύλος των δύο τροχών, σαν τον Pastrana. Έχει πάρει κι αυτός χρυσό μετάλλιο στα X Games έχοντας ολοκληρώσει 13 backflips, έχει πραγματοποιήσει άλματα ρεκόρ συμπεριλαμβανομένου του Fountain Jump στο Caesar’s Palace, ενώ έχει πηδήξει και πάνω από την Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι. Κάποιοι τον φωνάζουν και 007-2.0, αφού έχει ντουμπλάρει τον James Bond σε ταινίες, όπως στο Skyfall, αντικαθιστώντας τον Daniel Craig στο κυνηγητό πάνω στις σκεπές.

Εδώ όμως κάνει κάτι ακόμη πιο εντυπωσιακό: σερφάρει με μηχανή πάνω στα εμβληματικά κύματα του Ειρηνικού, στην Ταϊτή. Οι δοκιμές και οι προπονήσεις για να εκπληρώσει το «Άπιαστο Όνειρό» του, πήραν στον Maddo σχεδόν δύο χρόνια, αλλά τελικά κατάφερε να καβαλήσει με τη μοτοσικλέτα του τα γιγαντιαία σερφ της Teahupoo και της Papara (ο τόνος στη λήγουσα…)
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube