Road Trip USA: Μια Formula 1 στους αμερικανικούς δρόμους! [video]

Road Trip USA: Μια Formula 1 στους αμερικανικούς δρόμους! [video]

Ο Daniel Ricciardo οδηγεί ένα μονοθέσιο F1 της Red Bull μέσα στο San Francisco, στο Las Vegas και στην εμβληματική Monument Valley της Utah.

«Καλοκαίρι, καιρός να πάρουμε τους δρόμους», λέει η Red Bull στο σχόλιο του video – και αυτό κάνει, πραγματοποιώντας ένα «επικό road trip» στις ΗΠΑ.

Τι πιο αμερικάνικο από τη γέφυρα Golden Gate του San Francisco, την πασίγνωστη από ταινίες γουέστερν Monument Valley στην έρημο της Utah κι από τη λεωφόρο “Strip” του Las Vegas με τα τεράστια ξενοδοχεία; Ο Daniel Ricciardo περνάει από όλα αυτά τα εμβληματικά μέρη οδηγώντας μια Red Bull RB7 – το κυρίαρχο μονοθέσιο του 2011 με το ανατριχιαστικό ουρλιαχτό από τον ατμοσφαιρικό 2.4 V8 της Renault.

Φυσικά ο Ricciardo ελάχιστες φορές ελευθερώνει –αν ελευθερώνει– τα 750 πολύστροφα άλογα, αν και κάνει κάποιες σύντομες πάντες για εφέ. Δεν είναι άλλωστε εύκολο να οδηγείς μονοθέσιο F1 μέσα στον περιορισμένο χώρο της πόλης και πάνω στην ανώμαλη άσφαλτο όπου η RB7 πραγματικά απογειώνεται, όπως θα δείτε. Θα δείτε επίσης ότι για να γυρίσει τα πλάνα στο νυχτερινό Las Vegas, η Red Bull εφοδίασε το μονοθέσιο και με προβολείς, τοποθετημένους στη βάση του ρύγχους.

Τα πλάνα είναι άρτια, η σκηνοθεσία εξαιρετική, με κάμποσα gags, αλλά σε ένα σημείο η Red Bull την πάτησε: Έδωσε το κλιπ στη δημοσιότητα χθες, 2 Αυγούστου, μια μέρα πριν ο Ricciardo φύγει από την ομάδα για να πάει στη Renault.
 
Οπότε, το “To Be Continued” στο τέλος του video δεν ισχύει – τουλάχιστον με τον Αυστραλό στο τιμόνι.

[Πηγή: Red Bull]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube