Ριζικές μεταρρυθμίσεις στην ηγεσία της Ferrari

Ριζικές μεταρρυθμίσεις στην ηγεσία της Ferrari

Σημαντικές αλλαγές στην ηγεσία της Ferrari με τρία σημαντικά στελέχη να αποχωρούν.

Ferrari

Το νέο αφεντικό της Ferrari, o Benedetto Vigna, ανακοίνωσε πως ένας από τους πρωταρχικούς του στόχους είναι η ανακατάταξη της ηγεσίας της εταιρίας. Ο ίδιος ανακοίνωσε παράλληλα ότι τρία διοικητικά στελέχη της θα αποχωρίσουν.

Ένα από τα στελέχη που ανακοίνωσαν τη διακοπή συνεργασία τους, είναι ο Γερμανός Michael Leiters, ο επικεφαλής τεχνολογίας του Ιταλού κατασκευαστή. Ο Leiters ξεκίνησε την συνεργασία του με τον κατασκευαστή το 2014 και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των SF90 Stradale και 296 GTB

Ferrari

Η αναλυτική αναδιάρθρωση στην ηγεσία της Ferrari θα ανακοινωθεί στις 10 Ιανουαρίου του επόμενου έτους και σύμφωνα με τον ισχυρό άντρα «θα συνάδει με τους νέους στρατηγικούς στόχους γύρω την αποκλειστικότητα, την τελειότητα και την βιωσιμότητα».

Θυμίζουμε ότι ο Vigna ανέλαβε τα ηνία της Ferrari τον Σεπτέμβριο με στόχο να στρέψει το cavallino rampante προς τη νέα εποχή του εξηλεκτρισμού. Ο κύριος σκοπός της νέας ηγεσίας είναι να προάγει την καινοτομία, να βελτιστοποιήσει τις παραγωγικές διαδικασίες και να αυξήσει τη συνεργασία τόσο σε εσωτερικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο εξωτερικών συνεργατών.

Ferrari

Την τριάδα από τα μεγαλοστελέχη που αποχωρούν συμπληρώνουν ο επικεφαλής παραγωγής, Vincenzo Regazzoni, και ο επικεφαλής επέκτασης της μάρκας, Nicola Boari. Ο Boari ήταν υπεύθυνος για την κολεξιόν ρούχων της Ferrari που αποκαλύφθηκε τον περασμένο Ιούνιο.

Ήδη υπάρχει έντονη φημολογία γύρω από τα άτομα που θα τους αντικαταστήσουν. Το προτιμότερο όμως είναι να κάνουμε λίγη υπομονή μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις στις 10 Ιανουαρίου του 2022.

[Πηγή: Reuters]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube