To Renault Espace του Macron έμεινε ξερό!

To Renault Espace του Macron έμεινε ξερό!

Ύστερα από τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Πολωνίας, ο Emmanuel Macron δεν μπόρεσε να αποχωρήσει από το προεδρικό μέγαρο Koniec Polski με το Espace του, το οποίο αρνήθηκε να ξεκινήσει.

Emmanuel Macron, Renault Espace

Η τελευταία γενιά του Espace έχει κακή φήμη αξιοπιστίας. Και ο Emmanuel Macron πλήρωσε τα μάρμαρο με κακό τάιμινγκ!

Μαζί με άλλα μοντέλα γαλλικά μοντέλα, περιλαμβανομένων ενός DS 7 Crossback και ενός Peugeot 5008, ο Γάλλος πρόεδρος χρησιμοποιεί τακτικά το μεγάλο MPV της Renault ως επίσημο αυτοκίνητο. Και το είχε μαζί του κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Πολωνία νωρίτερα αυτό το μήνα.

Ο Macron επισκεπτόταν τον Πολωνό ομόλογό του, πρόεδρο Andrzej Duda. Αλλά στο τέλος της συνάντησης, συνέβη το αναπάντεχο προς κακή έκπληξη του Γάλλου προέδρου: Σύμφωνα με πληροφορίες από την πολωνική ιστοσελίδα Dziennik, το Renault Espace «République Française» του Macron αρνήθηκε να πάρει εμπρός! Αυτό κι αν ήταν άβολο, μελανή κηλίδα, ειδικά αν το ταξίδι στην Πολωνία περιελάμβανε και πρόταση για πώληση γαλλικής τεχνολογίας!

Για να εγκαταλείψει το Ανάκτορο Koniec Polski, στη Βαρσοβία, ο Emmanuel Macron έψαξε να βρει ένα άλλο γαλλικό μοντέλο τουλάχιστον, μιας και το γκαράζ της πολωνικής προεδρίας ήταν τίγκα στις γερμανικές λιμουζίνες –αν αυτό λέει κάτι. Και τελικά αποχώρησε στο σαλόνι μιας Citroën C6 που του παραχώρησε ο Γάλλος πρέσβης στην Πολωνία. Αλλά δεν ήταν θωρακισμένη…

[Πηγή και πηγή φωτογραφιών Dziennik]

Citroën C6, Emmanuel Macron

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube