Πόσο πουλάει ο Max Verstappen το προσωπικό του Honda Civic Type R; [video]

Πόσο πουλάει ο Max Verstappen το προσωπικό του Honda Civic Type R; [video]

Το Honda Civic Type R του Max Verstappen έχει 58.000 km στο οδόμετρό του και βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 17 Δεκεμβρίου.

Σε δύο μέρες από σήμερα, στις 17 Δεκεμβρίου, βγαίνει σε πλειστηριασμό ένα Honda Civic Type R που ανήκει στον φετινό πρωταθλητή της Formula 1, Max Verstappen. Η κίνηση αυτή γίνεται σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Wings For Life, που υποστηρίζει θεραπευτικές έρευνες για τραυματισμούς στον νωτιαίο μυελό.

Ο πλειστηριασμός θα γίνει μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας CarNext, που είναι και χορηγός της Red Bull, ομάδας του Max Verstappen. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Γράφει χιλιόμετρα στο Nürburgring το νέο Type-R [video]

Το συγκεκριμένο Civic είναι λευκό και έχει στο οδόμετρό του 58.000 km. Έχει τιμή εκκίνησης τα €33.333 λόγω του αριθμού (33) του μονοθεσίου του παγκόσμιου πρωταθλητή. Όποιος το αποκτήσει, πέρα του γεγονότος πως θα οδηγεί ένα από τα αυτοκίνητα του παγκόσμιου πρωταθλητή, θα έχει να επιδεικνύει και την υπογραφή του που «κοσμεί» σε αρκετά σημεία το εσωτερικό του. 

Στο βίντεο που προμοτάρει τον πλειστηριασμό ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 έχει -όπως λέει- βγάλει μια τελευταία βόλτα το αυτοκίνητο για να το «αποχαιρετίσει», ενώ δεν παραλείπει να δηλώσει τη χαρά του που μέσω της πώλησης του αυτοκινήτου θα συμβάλλει στο έργο του οργανισμού Wings For Life.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube