Τo Jeep Grand Cherokee μεταμορφώνεται σε λιμουζίνα! [video]

Τo Jeep Grand Cherokee μεταμορφώνεται σε λιμουζίνα! [video]

Πώς θα ήταν μια σεντάν έκδοση του επταθέσιου SUV της Jeep;

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής The Sketch Monkey, γνωστός από τα βίντεο που δημοσιεύει στο YouTube αλλάζοντας την όψη δημοφιλών μοντέλων, δημιούργησε μια σεντάν εκδοχή του νέου Jeep Grand Cherokee L, στα πρότυπα του αμερικανικού Chrysler 300.

Η μετατροπή ενός Jeep σε λιμουζίνα φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας, όμως το αποτέλεσμα είναι αρκετά ενδιαφέρον από αισθητικής άποψης. Μπορεί η γρίλια της Jeep να μην έχει καμία θέση στη μάσκα ενός πολυτελούς σεντάν που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για κίνηση στο δρόμο, όμως οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες του νέου Grand Cherokee L και η αντιμετώπιση των επιφανειών, σίγουρα ταιριάζουν σε ένα χαμηλό όχημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέο Jeep Grand Cherokee L [video]

Χρησιμοποιώντας το Photoshop, ο σχεδιαστής επεξεργάστηκε ψηφιακά την φωτογραφία του νέου επταθέσιου SUV της Jeep χαμηλώνοντας ολόκληρο το αμάξωμα, κόβοντας το πίσω μέρος ώστε να δημιουργηθεί ο τρίτος όγκος, επιμηκύνοντας τη μάσκα για πιο ενδιαφέρουσες αναλογίες και μετατρέποντας τους τετραγωνισμένους θόλους σε καμπυλωτούς. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη διαδικασία μεταμόρφωσης του Jeep σε λιμουζίνα.

[Πηγή: The Sketch Monkey]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube