Πώς βοηθά στην καραντίνα ένα camera car [video]

Πώς βοηθά στην καραντίνα ένα camera car [video]

Με την παραγωγή ταινιών σε παύση λόγω COVID-19, ένα camera car πρέπει να βρει άλλους τρόπους αξιοποίησης του χρόνου του.

Η πανδημία έχει φέρει τα πάνω-κάτω σε πολλούς κλάδους της οικονομίας, κι ένας από αυτούς είναι η παραγωγή ταινιών. Έτσι, τα εξειδικευμένα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στα γυρίσματα, όπως είναι ένα camera car με περιστρεφόμενο βραχίονα στην οροφή, έχουν... αρκετό ελεύθερο χρόνο τον οποίο θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν κάπως αλλιώς.

Αυτό «σκέφτηκε» και ένα μάχιμο camera car. Ένα Toyota 4Runner με έναν περιστρεφόμενο βραχίονα στην οροφή του, ακούγοντας το αφεντικό του να λέει στο τηλέφωνο πως ίσως χρειαστεί να το πουλήσει για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, βάλθηκε να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, πέρα από βιντεοσκόπηση εν κινήσει. Ανέλαβε λοιπόν να κουρέψει το γκαζόν, να κόψει κλαδιά, να πετάξει τα σκουπίδια, να φέρει τα ψώνια, να πλύνει το κανονικό αυτοκίνητο της οικογένειας, να βγάλει βόλτα το σκύλο κ.ά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Nissan GT-R: Το ταχύτερο camera car στον κόσμο [video]

Το όμορφο video που προέκυψε αποτελεί δημιουργία της Rapid Motion Camera, και ανέβηκε στο λογαριασμό του στελέχους της, Jeff Hartman:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube