Porsche, κυνηγώντας όνειρα για 75 χρόνια [video]

Porsche, κυνηγώντας όνειρα για 75 χρόνια [video]

Πολλοί οι εορτασμοί για τη φετινή χρονιά. Μεταξύ άλλων και αυτός της Porsche όπου συμπληρώνει τρία τέταρτα του αιώνα ζωής. Μια εταιρία το λιγότερο πληθωρική, που έχει αλλάξει το χάρτη τόσο των αγώνων, όσο και των σπορ αυτοκινήτων.

«Ο καθένας από εμάς ονειρεύεται. Κάποιοι από εμάς τα κυνηγούν. Για 75 χρόνια οδηγούμαστε από τα όνειρα». Με αυτά τα λόγια ξεκινάει το εν λόγω video, που είναι αφιερωμένο στην αντίστοιχη επέτειο της Porsche. Μίας εταιρίας η οποία αναμφίβολα έχει κάνει και πολλούς από εμάς να ονειρευτούν. Αν όχι τις δάφνες κάποιου αγώνα, τουλάχιστον το να αποκτήσουν ένα από τα μοντέλα της. 

Η φετινή επέτειος αναμένεται να έχει αρκετές εκπλήξεις. Πρακτικά, άρχισε με την παρουσίαση του Vision 357, ενός πρωτότυπου που αποτελεί τη σύγχρονη αναβίωση της 356. Για το τι ειδικές εκδόσεις θα πρέπει να περιμένουμε, ακόμα δεν υπάρχει σαφής εικόνα. Είναι όμως σίγουρο πως η χρονιά αναμένεται πλούσια σε εκδηλώσεις.

Από ειδικές εκθέσεις στο μουσείο της φίρμας, μέχρι το επετειακό «Festival of Dreams» στο Hockenheimring, η Porsche προγραμματίζει αρκετά happenings ανά τον κόσμο. Η έκθεση «Driven by Dreams» θα ταξιδέψει σε 60 προορισμούς, σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες ενώ η κορύφωση για κάποιους αναμένεται να είναι στο φετινό Le Mans, όπου ταυτόχρονα θα εορταστούν τα 100 χρόνια του θεσμού και τα 60 χρόνια της 911!

Επιστρέφοντας στο video, παρατηρούμε από σκίτσα της αρχικής 356 μέχρι πλάνα από τα σύγχρονα μοντέλα της εταιρίας, 718 Cayman GT4 RS, Taycan 4 Cross Turismo και κάθε λογής 911. Παράλληλα, περνάνε εμβόλιμα και στιγμές από την αγωνιστική ιστορία της φίρμας. Τις 917, την pink pig αλλά και το ρεκόρ στο Nürburgring με την 919 Evo. Χρόνια πολλά, λοιπόν! Εμείς πατάμε το play και αναμένουμε για τη συνέχεια.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube