Πολυτελές τροχόσπιτο των $225.000 από την Bowlus Road Chief

Πολυτελές τροχόσπιτο των $225.000 από την Bowlus Road Chief

Σχεδιασμένο για τους απέραντους αυτοκινητόδρομους της Αμερικής.

Η αμερικανική εταιρεία Bowlus Road Chief κατασκευάζει πολυτελή τροχόσπιτα με εντυπωσιακή εμφάνιση και τιμές που ξεκινούν από τα $137,000 για τη σειρά "On the Road" και από $185,000 για τα μεγαλύτερα "Endless Highways". Αυτή τη φορά όμως η εταιρεία πήγε ένα βήμα πιο πέρα με την ειδική έκδοση Wave Bespoke Edition που θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό με κόστος $225,000.

Bowlus

Το τροχόσπιτο έχει μήκος 7,9 μέτρα με αεροδυναμικό σχήμα και εξωτερικό κατασκευασμένο από αλουμίνιο τύπου 2024, ένα υλικό που χρησιμοποιείται στη αεροναυπηγική. Το γυαλισμένο στο χέρι αμάξωμα αντανακλά το περιβάλλον και ταιριάζει ιδανικά με την άγρια ομορφιά των τοπίων της Αμερικής.

Μια μπαταρία 4 kWh προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια για έως και 7 ημέρες χωρίς την ανάγκη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος ενώ προαιρετικά διατίθενται και φωτοβολταϊκά πάνελ.

bowlus

Στο εσωτερικό που είναι εμπνευσμένο από γιοτ βρίσκουμε υψηλής ποιότητας ξύλο καρυδιάς στο πάτωμα και τα τραπέζια, ανοιχτόχρωμο ξύλο στα τοιχώματα, ύφασμα από οργανικό vegan υλικό για τα καθίσματα και λεπτομέρειες από αλουμίνιο.

Η καμπίνα περιλαμβάνει κουζίνα, σαλόνι με καναπέδες που γίνονται κρεβάτια, υπνοδωμάτιο (δύο μονά κρεβάτια ή ένα διπλό king size), μια τουαλέτα και ένα ξεχωριστό ντούζ. Την εικόνα συμπληρώνουν ρετρό μετεωρολογικά όργανα στους τοίχους που παραπέμπουν σε πλοίο, δύο τάμπλετ και ένα ημερολόγιο στο οποίο οι ιδιοκτήτες μπορούν να καταγράφουν τις εμπειρίες τους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube