Πολυτέλεια είναι να μη χρειάζεται να πηγαίνεις στο πρατήριο για βενζίνη

Πολυτέλεια είναι να μη χρειάζεται να πηγαίνεις στο πρατήριο για βενζίνη

Οι κάτοχοι Bentley θα παραγγέλνουν καύσιμο και θα τους έρχεται επιτόπου μέσω εφαρμογής για smartphone.

Η Bentley φημίζεται για τα πολυτελή μοντέλα της, αλλά τώρα κάποιοι πελάτες της θα δοκιμάσουν μια υπηρεσία που ανεβάζει την πολυτέλεια σε ανώτερο επίπεδο.

Ιδιοκτήτες Bentley στην Καλιφόρνια μπορούν να απολαμβάνουν μια υπηρεσία που φέρνει καύσιμο απευθείας στο πολυτελές τους αυτοκίνητο. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να συγχρωτίζονται με τους πληβείους στο πρατήριο για να γεμίσουν το ρεζερβουάρ τους.  

Το τρίμηνο πιλοτικό πρόγραμμα γίνεται με τη συνεργασία της Filld, μια εταιρείας που παραδίδει καύσιμα μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής – και έχει ένα ειδικό λογισμικό με την ονομασία Filld for Bentley.

Οι οδηγοί Bentley δεν έχουν παρά να επιλέξουν την ώρα παράδοσης, αφού με το υπάρχον σύστημα συνδεσιμότητας Connected Car του αυτοκινήτου, η υπηρεσία της Filld γνωρίζει ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται το αυτοκίνητο. Ο πελάτης πληρώνει το καύσιμο στη χαμηλότερη τιμή των τριών πλησιέστερων πρατηρίων, συν μια μικρή χρέωση για την παράδοση.

«Ψάχνουμε συνεχώς τρόπους για να προσφέρουμε στους πελάτες μας ειδικά φτιαγμένες, βολικές και έξυπνες υπηρεσίες που να τους παρέχουν τη μεγαλύτερη πολυτέλεια που υπάρχει: χρόνο», δήλωσε ο Christophe Georges, διευθυντής προϊόντος και μάρκετινγκ της Bentley.

Η εταιρεία απλά δοκιμάζει και αξιολογεί την υπηρεσία προς το παρόν, αλλά σκοπεύει να επεκτείνει το πιλοτικό πρόγραμμα χρονικά και τοπικά αν τύχει καλής αποδοχής από την πελατεία της.

Κάποια μέρα ο κάτοχος Bentley δεν θα χρειάζεται καν να προγραμματίζει την παράδοση καυσίμου. Το ίδιο το αυτοκίνητο θα στέλνει αυτόματα μήνυμα στην Filld όταν ανιχνεύσει χαμηλή στάθμη στο ρεζερβουάρ του.

[Πηγή: Bentley]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube