Πολύ μεγάλη για να παρκάρει [video]

Πολύ μεγάλη για να παρκάρει [video]

Η Brabus B63S-700 6x6 μάταια ψάχνει για θέση στο Μονακό, δεν χωράει πουθενά!

Για να κάνεις το κομμάτι σου στο Μονακό, δεν αρκεί ένα πολύ ακριβό αυτοκίνητο. Χρειάζεσαι κάτι που να είναι και σπάνιο.

Μια Mercedes-AMG G63 6x6 είναι πράγματι σπάνια, αλλά η ακόμη πιο ακραία εκδοχή της Brabus, με την ονομασία B63S-700 6x6, θα τραβήξει ακόμα περισσότερο την  προσοχή των μπλαζέ Μονεγάσκων και των τουριστών.

Πέρα από το απαραίτητο μαύρο χρώμα και τις άλλες κοσμητικές αλλαγές, η 6τροχη B63S έχει 700 άλογα και 97,9 kgm ροπής από τον 5,5λιτρο V8 Biturbo – δηλαδή 154 PS και 20,4 kgm παραπάνω από την «απλή» G63 AMG 6x6.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε τη Mercedes-Benz G63 AMG 6x6

Αυτό όμως που κάνει την Brabus να ξεχωρίζει, ακόμα περισσότερο κι από τη δύναμή της, είναι οι διαστάσεις της. Το αυτοκίνητο –ή μάλλον το φορτηγό – είναι πραγματικά τεράστιο. Τόσο, που να μη χωράει να παρκάρει πουθενά στο Πριγκιπάτο. Φαίνεται καθαρά στο video από τη στάση του υπεύθυνου παρκαδόρου με τη λιβρέα.

«Πολύ μεγάλο, πολύ μακρύ», είναι η απάντηση σε αίτηση για παρκάρισμα. «Δεν έχει θέση εδώ στο Μόντε Κάρλο;». Αρνητικό κούνημα του κεφαλιού.

Απ’ ό,τι φαίνεται, πρέπει να βγεις από το Πριγκιπάτο για να παρκάρεις ένα τέτοιο τέρας. Σε πάρκινγκ για νταλίκες, πιθανώς, όπου θα δείχνει πολύ μικρό κι ασήμαντο. Και πάνε τα σχέδια για «πουλ-μουρ»…

[Πηγή: CarspotterJeroen μέσω autoevolution]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Φτιάξε μια Mercedes-AMG G63 6x6 από δύο Suzuki Samurai [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube