Πωλήθηκε η Toyota Supra του Paul Walker από το Fast & Furious [video]

Πωλήθηκε η Toyota Supra του Paul Walker από το Fast & Furious [video]

Το supercar που οδηγούσε ο ηθοποιός στην ταινία βρήκε νέο ιδιοκτήτη.

Μετά το θάνατο του Paul Walker σε αυτοκινητικό δυστύχημα στις 30 Νοεμβρίου του 2012, τα αυτοκίνητα που οδηγούσε απέκτησαν συλλεκτική αξία.

Ένα από τα πρώτα που είχα βγει στο «σφυρί» ήταν το μόνο από τα επτά μπλε Nissan Skyline GT-R R34 που επέζησαν από το τρίτο σίκουελ.

Η συλλογή του Walker και του φίλου του και αγωνιζόμενου Roger Rodas, που οδηγούσε την Porsche Carrera GT στο μοιραίο ατύχημα που κόστισε τη ζωή και των δύο, περιελάμβανε έναν τεράστιο στόλο από σπορ μοντέλα και επίσης θα έβγαινε σε δημοπρασία.

Πρόσφατα, η πορτοκαλί Toyota Supra που οδηγούσε ο ηθοποιός είχε βγει προς πώληση από τον οίκο Mecum, που υπολόγιζε την τιμή της ανάμεσα στις 150-200 χιλιάδες δολάρια.

Η εκτίμηση αποδείχθηκε σωστή αφού ο αγοραστής πλήρωσε $185.000 για ν’ αποκτήσει το συλλεκτικό αυτό κομμάτι. Παρ’ ότι τα μηχανικά μέρη προέρχονται από την ατμοσφαιρική Supra των μόλις 220 ίππων, η εμφάνιση είναι εντελώς αυθεντική, με το body kit της Bomex, την αεροτομή της APR και τις ζάντες της DAZZ με ελαστικά της Yokohama που φορούσε και το Fast & Furious.

Το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό με το roll cage, τα μπλε μπάκετ, το σπορ τιμόνι και τα όργανα να είναι ακριβώς όπως τα είδαμε στην ταινία που εκτόξευσε τη φήμη του Walker.

Εννοείται πως εναπόκειται στον νέο της ιδιοκτήτη να την βελτιώσει, εφόσον το επιθυμεί, για να κατεβάσει όντως το χρόνο για το 400άρι κάτω από τα 10’’, αλλά θα προτιμούσαμε να μείνει όπως ακριβώς είναι. Κι ας μην «ρίχνει» στη Ferrari F355, όπως υποτίθεται ότι κάνει στο video.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube