Προς πώληση το Skyline GT-R του Paul Walker από το Fast & Furious 4 [video]

Προς πώληση το Skyline GT-R του Paul Walker από το Fast & Furious 4 [video]

Το Nissan Skyline GT-R που οδηγούσε ο Paul Walker στην 4η ταινία της σειράς The Fast and the Furious πωλείται προς €1 εκατ.

Λίγο καιρό μετά τον θάνατο του Paul Walker ο ιδιοκτήτης του Nissan Skyline GT-R που χρησιμοποιούσε ο ηθοποιός στο Fast & Furious 4 το έβγαλε προς πώληση. Από το αστρονομικό ποσό του €1 εκατ. που ζητάει τα μισά θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Reach Out Worldwide που είχε ιδρύσει ο Walker.

Αυτό το Nissan Skyline GT-R είναι ένα από τα οκτώ που χρησιμοποιήθηκαν στα γυρίσματα του Fast & Furious. Είναι και το μόνο που υπάρχει ακόμα, αφού τα υπόλοιπα εφτά καταστράφηκαν σε σκηνές καταδίωξης. Το 2009 μεταφέρθηκε από τις Η.Π.Α. στη Γερμανία και πουλήθηκε στο Μόναχο, αν και διατηρεί της πινακίδες της πολιτείας της Florida που διέθετε εξαρχής. Ο σημερινός του ιδιοκτήτης μάλιστα το έχει παρουσιάσει σε εκπομπή της γερμανικής τηλεόρασης:

Το Skyline GT-R του Paul Walker έχει σήμερα μόλις 6.000 km στο οδόμετρο. Διαθέτει μια λίστα από βελτιωτικά προϊόντα σε κάθε τομέα του και συνοδεύεται από τα χαρτιά που αποδεικνύουν ότι η Universal Pictures το είχε μισθώσει για την ταινία.

Ο σημερινός ιδιοκτήτης είχε βάλει αρχικά τιμή πώλησης €300.000, την οποία όμως πρόσφατα αύξησε στο €1 εκατ.! Τουλάχιστον έχει δεσμευτεί ότι τα μισά από αυτά τα χρήματα θα πάνε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που είχε ιδρύσει ο Paul Walker, Reach Out WorldWide, που προσφέρει άμεσα βοήθεια σε πληγέντες από φυσικές καταστροφές ανά την υφήλιο.

[Πηγές: Digital Trends, GT-A]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube