Πωλείται αυτό το Audi A4 που έχει γίνει μετατροπή σε pick-up! [video]

Πωλείται αυτό το Audi A4 που έχει γίνει μετατροπή σε pick-up! [video]

Γιατί και οι λάτρεις των Audi έχουν δικαίωμα στην καρότσα.

Ένα αρκετά περίεργο αυτοκίνητο διατίθεται προς πώληση μέσω της σελίδας δημοπρασιών Bring a Trailer στις ΗΠΑ. Ο λόγος για το εικονιζόμενο Audi A4 του 2004 που έγχει γίνει μετατροπή σε pick-up! Να θυμίσουμε πως η Audi δεν έχει προσφέρει ποτέ μοντέλο παραγωγής με καρότσα, οπότε ένα τέτοιο απόκτημα είναι πολύ ξεχωριστό καθώς συνδυάζει την πρακτικότητα ενός ute με το έμβλημα των τεσσάρων κύκλων.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιο τετράθυρο σεντάν να κόβεται και να αποκτά καρότσα, καθώς στο παρελθόν έχουμε δει αντίστοιχες περιπτώσεις μιας BMW 5 Series (E39) και ενός Subaru Impreza WRX.

Το συγκεκριμένο Audi A4 είναι της γενιάς B6 (2000-2006) και αγοράστηκε μεταχειρισμένο το 2017. Το κιτ μετατροπής που χρησιμοποιήθηκε ήταν της Smyth Performance με πρόσθετα πάνελ αμαξώματος από πολυεστέρα, αλουμινένια επένδυση καρότσας και ενισχύσεις στο πλαίσιο ώστε να διατηρήσει σε ένα βαθμό την ακαμψία του παρά το κόψιμο της οροφής. Τα πίσω φώτα προέρχονται από Acura MDX και πραγματικά ταιριάζουν με την τότε σχεδιαστική γλώσσα της Audi, ενώ η aftermarket εξάτμιση είναι της APR Stealth. 

Audi A4 ute

Ο ιδιοκτήτης επέλεξε το συνδυασμό μαύρης εξωτερικής απόχρωσης με μαύρο δέρμα στη διθέσια καμπίνα και σκουρόχρωμες πολυάκτινες άντες Gunmetal 19" Rotiform. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας 1,8 λίτρων (εργοστασιακά 180 PS) που έχει δεχθεί βελτιώσεις στο λογισμικό του εγκεφάλου για αυξημένη απόδοση. Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων και του συστήματος quattro.

Το "αγροτικό" Audi A4 έχει γράψει 156.100 km στο οδόμετρο (συνολικά σε ολόκληρη τη διάρκεια της ζωής του). Μέχρι στιγμής, η καλύτερη προσφορά είναι $9.100 ενώ η δημοπρασία λήγει σε 2 μέρες. Εσείς πόσα θα δίνατε για να το κάνετε δικό σας;

[Πηγή: Bring a Trailer]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube