Ποιο είναι το απόλυτο γκαράζ των πέντε αυτοκινήτων για εσάς;

Ποιο είναι το απόλυτο γκαράζ των πέντε αυτοκινήτων για εσάς;

Σας έχουμε μια άσκηση προς επίλυση. Μια άσκηση επιλογής. Θα μας πείτε πέντε αυτοκίνητα που θα διαλέγατε για το γκαράζ σας.

Αλλά, μια στιγμή! Για σταθείτε! Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να τηρηθούν και θα πρέπει να τους τηρήσετε πιστά και γι’ αυτό θα χρειαστεί να σκεφτείτε με μεγάλη προσοχή.

- Θα διαλέξετε πέντε και μόνο πέντε αυτοκίνητα για το γκαράζ σας.
- Δεν μπορείτε να πουλήσετε κάποιο από αυτά για να αγοράσετε άλλα. Οι πέντε αρχικές επιλογές θα είναι και οι τελικές.
- Μπορείτε να διαλέξετε οποιοδήποτε αυτοκίνητο, από οποιαδήποτε εποχή και από οπουδήποτε. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το τι γίνεται με την παραγωγή τους ή για το αν έχουν έγκριση τύπου στην Ελλάδα ή αν τα απαγορεύει η νομοθεσία εισαγωγής.
- Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε σχετικά με συντήρηση ή επισκευές. Ας υποθέσουμε ότι όλα διαθέτουν μια μαγική εγγύηση ή ότι η τσέπη σας είναι απύθμενη κι έχετε δισεκατομμύρια ευρώ για να συντηρήσετε οτιδήποτε.
-Τα αυτοκίνητα δεν χρειάζεται να είναι street legal.

Και το κυριότερο…
- Με το που κάνετε την επιλογή θα πρέπει να ζήσετε με αυτά τα πέντε για όλη σας τη ζωή. Δεν θα μπορείτε να αγοράσετε ή να οδηγήσετε κανένα άλλο αυτοκίνητο εκτός από αυτά τα πέντε που διαλέξατε.

Οπότε για να δούμε, πώς θα επιλέξετε; Θα διαλέξετε διάφορα κομμάτια απ’ όλο τον κόσμο ή ίσως αυτοκίνητα διαφορετικών κατηγοριών. Θα κάνετε ένα συνδυασμό παλιών και καινούργιων;

Εμείς που το δοκιμάσαμε, διαλέξαμε εύκολα μόνο τα δύο πρώτα. Στη συνέχεια η επιλογή βούλιαξε στην πραγματικότητα του καθενός μας και η πρόκληση έγινε πολύ πιο δύσκολη απ’ ό,τι είχαμε προβλέψει.

Οπότε διαλέξτε σοφά, φίλοι μας!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube