Ποιο αυτοκίνητο έκανε δώρο στον Christiano Ronaldo η σύντροφός του; [video]

Ποιο αυτοκίνητο έκανε δώρο στον Christiano Ronaldo η σύντροφός του; [video]

Η Georgina Rodriguez ξόδεψε πάνω από €​​​​​​​600.000 για το δώρο γενεθλίων του αγαπημένου της.

Η Georgina Rodriguez, σύντροφος του Christiano Ronaldo, έκανε ένα πολύ ακριβό δώρο στον αγαπημένο της με αφορμή τα 35α γενέθλιά του τα οποία γιόρτασαν μαζί στις 5 Φεβρουαρίου - μια Brabus G V12 900, ή αλλιώς την απόλυτη έκδοση της Mercedes-AMG G63!

Η έκπληξη έλαβε χώρα έξω από εστιατόριο στο Τορίνο μετά από δείπνο του διάσημου ζευγαριού, με την κατάμαυρη Brabus να είναι ντυμένη με μια μεγάλη κόκκινη κορδέλα. Ο Christiano Ronaldo έδειξε πολύ χαρούμενος όταν αντίκρισε για πρώτη φορά το νέο του απόκτημα, και αγκάλιασε όλους τους παρευρισκόμενους. Η Georgina Rodriguez δημοσίευσε το εν λόγω βίντεο στο προφίλ της στο Instagram ώστε να μοιραστεί τις όμορφες στιγμές με τους 16,3 εκατομμύρια followers της. Στο δικό του προφίλ με 202 εκατομμύρια followers, o άσσος της Juventus δημοσίευσε μια εικόνα με την τούρτα, η οποία έφερε τα αρχικά C.R. και τον αριθμό 7 που έχει στη φανέλα του.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Felicidades al hombre de mi vida! Qué ganas de transportar nuestro amor en tu regalo ?? ? @cristiano #happybirthday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginagio) στις

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s time to celebrate my birthday ??Thanks my love for this amazing surprise?‍❤️‍?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

Η Brabus G V12 900 είναι ένα από τα 10 αντίτυπα που θα κατασκευαστούν, με τιμή που ξεκινά από τα €600.000! Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V12 κινητήρας 6,3 λίτρων με απόδοση 900 PS και 1.500 Nm ροπής, που επιτρέπει στο θηριώδες SUV επιτάχυνση 0-100 km/h σε 3,8" και τελική ταχύτητα 280 km/h. Εξωτερικά, ξεχωρίζει από την "απλή" G63 χάρη στο ανασχεδιασμένο αεροδυναμικό πακέτο Brabus Widestar και τους τροχούς 24", ενώ αντίστοιχες επεμβάσεις έχουμε και στην καμπίνα.

Το επιβλητικό SUV θα προστεθεί στην πλούσια συλλογή αυτοκινήτων του Ronaldo η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα υπεραυτοκίνητα McLaren Senna, Pagani Huayra, Ferrari F12 TDF, Lamborghini Aventador, Bugatti Veyron και Bugatti Chiron.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube