Ποιο αυτοκίνητο έχει τις καλύτερες θέσεις για τους πίσω επιβάτες [video]

Ποιο αυτοκίνητο έχει τις καλύτερες θέσεις για τους πίσω επιβάτες [video]

Επειδή πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που αγοράζουν αυτοκίνητο για να κάθονται... πίσω, αφήνοντας την οδήγηση στον υπάλληλό τους.

Συνηθίζουμε, όταν αναφερόμαστε σε ένα αυτοκίνητο, να γράφουμε για τη θέση οδήγησης και όλα όσα έχει στη διάθεσή του ο οδηγός. Την ίδια στιγμή, για τους πίσω επιβάτες αφιερώνουμε λίγες λέξεις που έχουν να κάνουν με το αν βρίσκει το κεφάλι στους στην οροφή και τα γόνατά τους στα εμπρός καθίσματα. Μέχρις εκεί.

Και όμως, υπάρχουν αυτοκίνητα που δίνουν σαφώς μεγάλη έμφαση στους πίσω επιβάτες, μεγαλύτερη και από όση ίσως δίνουν στον οδηγό. Και αυτό διότι κάποιοι αγοράζουν αυτοκίνητο για να κάθονται πίσω,αφήνοντας την εμπρός θέση στον οδηγό τους.

Ανάμεσα σε αυτούς τους «κάποιους» είναι σίγουρα και η πλειοψηφία των πελατών της Bentley που θα επιλέξουν να πληρώσουν κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να πάρουν την ολοκαίνουργια Flying Spur, η οποία μετά το τέλος της παραγωγής της Mulsanne, είναι αυτή που αναλαμβάνει το ρόλο της ναυαρχίδας της μάρκας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τη νέα Bentley Flying Spur [+video]

Όπως λέει η Bentley οι δημιουργοί του εσωτερικού της Flying Spur είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε ό,τι τους ζητήσει ο πελάτης. Μάλιστα, πάνω από το 80% των αγοραστών θα επιλέξουν το Mulliner Driving Specification, το οποίο περιλαμβάνει τρισδιάστατα δερμάτινα πάνελ θυρών, πλήρως δερμάτινη επένδυση κορυφαίας ποιότητας, κεντημένα εμβλήματα Bentley και πολλά άλλα. Η Flying Spur θα έχει επίσης μερικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά στα πίσω καθίσματα που θα την αναδείξουν ίσως στην πλέον πολυτελή λιμουζίνα που κυκλοφορεί. 

spur

Στην κεντρική κονσόλα υπάρχει ένα πολυλειτουργικό τηλεχειριστήριο οθόνης αφής 5 ιντσών που επιτρέπει στους επιβάτες να ελέγχουν τα καθίσματα, τον έλεγχο του κλιματισμού, τις περσίδες παραθύρων, τη θέση της ηλιοροφής, ακόμη και τη θέση του σήματος του αυτοκινήτου στο καπό, του περίφημου Flying B. Επίσης τα πίσω καθίσματα που ρυθμίζονται ηλεκτρικά σε 14 διαφορετικές θέσεις, θερμαίνονται και αερίζονται και διαθέτουν πέντε διαφορετικές ρυθμίσεις μασάζ.

Επιπλέον, οι αγοραστές μπορούν επίσης να επιλέξουν το πακέτο Rear Seat Entertainment, το οποίο προσθέτει δύο αφαιρούμενα tablet Android 10,2 ιντσών με συνδέσεις 4G, Wi-Fi και Bluetooth, ενώ παρέχουν και δυνατότητα ελέγχου του συστήματος ψυχαγωγίας της Bentley. Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία ήχου, η Flying Spur προσφέρει σύστημα ήχου Naim 2.200 watt, ενισχυτή 21 καναλιών και 19 ηχεία, συμπεριλαμβανομένων των Super Tweeters και δύο μετατροπείς μπάσων που είναι τοποθετημένοι στο κάθισμα με φωτιζόμενες γρίλιες ηχείων.

bentley6

Για μια επιπλέον πολυτελή πινελιά, ένα ψυγείο μπουκαλιών μπορεί να φιλοξενήσει δύο μπουκάλια σαμπάνιας πλήρους μεγέθους ή άλλα ποτά που μπορεί να θέλετε να έχετε. Σε ό,τι έχει να κάνει με την ποιότητα των υλικών, οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δεκαπέντε διαφορετικές αποχρώσεις του δέρματος και ανάμεσα σε οκτώ καπλαμάδες για να δημιουργήσουν τις δικές τους ξεχωριστές προδιαγραφές. 

bentley7

«Το εσωτερικό της Flying Spur είναι ένας εντυπωσιακός συνδυασμός της πιο πρόσφατης τεχνολογίας, ποιοτικών υλικών και σχεδιαστικής τελειότητας, ενώ διατηρεί μια διαχρονική ποιότητα που θα εξακολουθεί να είναι κομψή και ελκυστική για τις επόμενες δεκαετίες», λέει ο Brett Boydell, επικεφαλής του εσωτερικού σχεδιασμού για την Flying Spur.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube