Πήραν τις νέες τους BMW οι παίκτες της Real Madrid [video]

Πήραν τις νέες τους BMW οι παίκτες της Real Madrid [video]

Η BMW ξεκίνησε συνεργασία με την Real Madrid, βάζοντας τέλος στην προηγούμενη συνεργασία της ομάδας με την Audi από το 2003 και εχθές τα στελέχη της ομάδας παρέλαβαν τα νέα τους αυτοκίνητα…

Τα αυτοκίνητα της BMW θα αποτελούν από δω και πέρα τα βασικά μεταφορικά μέσα των ανθρώπων των αθλητικών τμημάτων της Real Madrid. Η συμφωνία των δύο πλευρών ορίζει πως οι ποδοσφαιριστές και οι παίκτες του τμήματος μπάσκετ της «βασίλισσας», καθώς και οι παίκτριες του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου μαζί με όλους τους προπονητές των τμημάτων, έχουν δικαίωμα επιλογής κάποιου αυτοκινήτου της Βαυαρικής φίρμας.

Εχθές λοιπόν έγινε η παράδοση των αυτοκινήτων στους παίκτες και τον προπονητή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Real Madrid, με τους 23 παίκτες και τον προπονητή τους, Carlo Ancelotti, να παραλαμβάνουν τα μοντέλα τους. 

Συνολικά παραδόθηκαν 24 αυτοκίνητα, με τα μισά να αφορούν στην ηλεκτρική BMW i4 M50 των 544 ίππων. Συγκεκριμένα την τετρακίνητη i4 επέλεξαν οι Ancelotti, οι δύο γκολκίπερ της ομάδας (Courtois, Lunin), οι αμυντικοί Militao, Alaba, Vallejo και Mendy, oι μέσοι Tchouameni, Ceballos, o στράικερ και κάτοχος της χρυσής μπάλας για φέτος, Karim Benzema και οι επιθετικοί, Asensio και Vinicious Jr.

BMW

Το άλλο μοντέλο που έκλεψε τις καρδιές των παικτών της Real Madrid ήταν η BMW iX με 11 παίκτες να παραλαμβάνουν το εντυπωσιακό SUV της BMW (Carvajal, Camavinga, Nacho, Rudiger, L. Vazquez, Kroos, Modric, Valverde, Hazard,  Rodrygo, Mariano) στην έκδοση iX M50 , με τον αμυντικό Αlvaro Odriozola να επιλέγει την έκδοση M40 αυτής.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube