Πήγε στα χωράφια με την Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet [video]

Πήγε στα χωράφια με την Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet [video]

Το πλέον ακατάλληλο μέρος για το γερμανικό σπορτσκαρ επέλεξε ένας ιδιοκτήτης του από τη Βουλγαρία.

Ο ιδιοκτήτης μιας ολοκαίνουριας Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet από τη Βουλγαρία, θέλησε να δοκιμάσει τις αντοχές του οχήματός του εκτός δρόμου όπως αποκαλύπτει σχετικό βίντεο που ανέβασε ένας φίλος του στο Facebook.

Από τα κακοτραβηγμένα πλάνα μπορούμε να διακρίνουμε πως ο χωματόδρομος είναι γεμάτος από πέτρες και νεροφαγώματα τα οποία σίγουρα προκάλεσαν φθορές στο πάτωμα, τους προφυλακτήρες και τα ελαστικά της 992. Σε μια στιγμή μάλιστα το αυτοκίνητο σηκώνει τον ένα τροχό στον αέρα, ισορροπώντας ανάμεσα στις ανωμαλίες του εδάφους. Σαν να μην έφτανε αυτό, προς το τέλος του βίντεο, η Porsche διασχίζει και ένα ρυάκι καθώς συνεχίζει την πορεία της προς το άγνωστο.

Ορισμένοι σχολίασαν πως η επιλογή του ιδιοκτήτη να κινηθεί εκτός του οδικού δικτύου έχει να κάνει με την καραντίνα και τους ελέγχους της αστυνομίας που προσπαθούσε να αποφύγει. Βέβαια αφού σχεδίαζε να βγει από την άσφαλτο, θα μπορούσε τουλάχιστον να επιλέξει ένα εκ των δύο SUV της Porsche (Macan και Cayenne)!

Να θυμίσουμε πως η έκδοση Carrera 4S Cabriolet της γενιάς 992 φορά υπερτροφοδοτούμενο boxer κινητήρα 3,0 λίτρων με 450 PS και 550 Nm. Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου PDK 8 σχέσεων.

[Πηγή: Dizzyriders.bg μέσω Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube